Informatiebijeenkomst over crisis bij FC Zwolle

Zwolle – Op woensdag 22 april om 20.00 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats. Het interim bestuur presenteert aan alle betrokkenen haar conclusies voortkomende uit het advies van de waarheidscommissie, het voorstel van de arbitragecommissie en haar visie op de toekomst van de club. 

Het interim bestuur heeft contact gehad met Jan Everse. Hierbij is Jan Everse geïnformeerd over de werkwijze van het interim bestuur. Beide partijen houden elkaar op de hoogte van de stand van zaken. De locatie van de informatiebijeenkomst wordt later bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. De arbitragecommissie sprak donderdag uit dat FC Zwolle de op non-actief gestelde Jan Everse 250.000 euro moet betalen. De trainer werd daarmee in het gelijk gesteld, maar aanleiding voor een feestje is de uitspraak niet.

  Zwolle besloot enkele weken geleden om Everse aan de kant te zetten. Volgens de club was er sprake van een onwerkbare situatie, maar in de zaak kon men daar geen bewijzen voor leveren.

  Een feestje zal Everse nu niet gaan vieren. ⤽Waarom niet? Ik zit al zeven weken thuis, terwijl ik op het veld wil staan. Dat is geen pretje hoor⤝, zegt Everse in het Algemeen Dagblad. ⤽Bovendien is Zwolle nog altijd aan zet. Zij moeten nu een standpunt innemen. Of ze halen mij terug, of ze leggen de afkoopsom op tafel.⤝

  Bron: AD


  ⚠️ Meld

 2. Volgens mij word er wat anders bedoeld als wat hier staat

  Een feestje zal Everse nu niet gaan vieren. ⤽Waarom niet? Ik zit al zeven weken thuis, terwijl ik op het veld wil staan. Dat is geen pretje hoor⤝

  niet vieren…waarom niet?


  ⚠️ Meld

 3. Het lijkt mij verstandiger om zowel een stuurgroep als een klankbordgroep in te schakelen om de gang van zaken kritisch te herevalueren.

  In geval van onenigheid kan speciale Commissie van Wijzen tot een definitief oordeel komen. Deze club wordt gekozen door de klankbordgroepleden, de stuurgroepleden, de leden van de
  waarheidscommisie en het interim bestuur.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.