Zeilmiddag voor mensen met lichamelijke beperking

Zwolle – Mensen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking, die willen ervaren of zeilen een geschikte sport voor hen is, kunnen zondag 17 mei 2009 terecht bij de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging (ZRZV). MEE IJsseloevers organiseert deze speciale zeilmiddag samen met de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging, Sailability en De Vogellanden, centrum voor revalidatie.

Deelnemers gaan het water op met een ervaren zeiler die hen wegwijs zal maken in de boot. Deelnemers krijgen zelf de gelegenheid om ervaring op te doen. Iedereen draagt zwemvesten in de boot; deze krijgt u ter plaatse uitgereikt. Dankzij twee speciale boten van Sailability is het na een eerste zeilervaring mogelijk om te zeilen in een tweepersoons Access Dinghy.

De zeilers worden om 12.30 uur verwacht in het Boothuis van de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging, Holtenbroekerdijk 100, 8031 LJ Zwolle. De afsluiting is om 16.30 uur. Voor informatie over het zeilen en aanmelding kunt u bellen met MEE IJsseloevers, Tineke Haan via 038 455 46 46. De brochure en het aanmeldformulier is ook te vinden op www.vogellanden.nl

Artikel delen: