Opening nieuwe winkel VVV Zwolle

Zwolle – Op zaterdagmorgen werd onder grote belangstelling de nieuwe VVV-winkel in de Hoofdwacht, gevestigd aan de Grote Markt 20, officieel geopend. De oude bewoners van de hoofdwacht, het ‘Zwolse St Michaëls gilde’, verzorgden geheel in stijl de overdracht. Aansluitend opende wethouder Knol officieel het pand. Het KamerOpera Festival verzorgde hierbij de muzikale noot.

Na de feestelijke opening startte de Dag van de VVV. Verschillende ondernemers lieten op deze dag in de Grote Kerk proeven wat Zwolle te bieden heeft. Zo konden bezoekers o.a. vers fruit in een chocoladefontein dompelen, proeven van verschillende wijnen en genieten van heerlijke tapas. Voor de kinderen was er een smaakdokter aanwezig. Hij deed samen met de kleintjes leuke proefjes.


Veel belangstelling…

 

Beleefmarkt

Een nieuw toeristisch seizoen staat gelijk aan de start van vele evenementen. In de Grote Kerk konden bezoekers kennis maken met zowel bestaande evenementen als nieuwe initiatieven. Had u altijd al mee willen fietsen met de Leontien´s Ladies Ride dan kon er informatie opgevraagd worden op het Grote Kerkplein. Op de Grote Markt en op de Hoofdwacht zongen artiesten van het KameroperaFestival.

Kindermarkt

Voor kinderen was er deze dag volop vermaak. Zo was er op het plein een springkussen, werden er heliumballonnen uitgedeeld en konden kinderen meedoen aan een leuke kleurwedstrijd die in het teken staat van het 600 jarig bestaan van de Sassenpoort! Ook konden ze kennis maken met spannende LEGO-figuren.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het lijkt net bij foto Veel belangstelling… dat de VVV alleen vandaag open is. Iedereen moet er dan ook gelijk naar binnen terwijl je er de hele jaar naar binnen kan.
    Dan is het niet druk en kan je rustig de boel bekijken.


    ⚠️ Meld

  2. Als er wat te bikken is -gratis- staat half nederland vooraan. Daarom ga ik nooit naar de huishoudbeurs in amsterdam 1 x geweest, nou men maakte mekaar bijna af voor een hand vol gepofte mais etc schande alsof we hier honger hebben.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.