Mr. Frank Visser spreekt recht in Zwolle

Zwolle – Hangjongeren? Erfeniskwestie? Burenruzie? Arbeidsconflict? Verpeste vakantie? Recht in de Regio is een gloednieuw NCRV-programma van mr. Frank Visser, bekend van De Rijdende Rechter. Samen met een team juristen van het Juridisch Loket gaat meester Visser het land in om op verschillende locaties juridisch advies te geven. Zaterdag was hij van 11 tot 14 uur te vinden in ‘Bilderberg Grand Hotel Wientjes’ te Zwolle. Zo’n 50 geïnteresseerden kwamen op de opnames af.

Iedereen die met juridische problemen zit, kan bij meester Visser en zijn team terecht voor voorlichting en rechtshulp! Heeft u een probleem met uw gemeente of de overheid? Is er ruzie binnen de familie over een erfenis? Voelt u zich bekocht? Heeft u last van hangjongeren in uw straat? Deze en vele andere problemen konden tijdens het spreekuur worden behandeld.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Is die Mr. Frank Visser ?berhaubt bevoegd om recht te spreken?
  (m.a.w. is hij wel rechter, of is hij niet meer dan advocaat?)
  Kijkcijfers zullen wel de belangrijkste drijfveer zijn, desnoods ten koste/bate van de belanghebbenden…


  ⚠️ Meld

 2. Inderdaad, dan ben je er zo achter, Jasper. Maar voor het geval het teveel werk is: hij is inderdaad rechter.

  Dat neemt niet weg dat zijn uitspraken voor TV natuurlijk geen échte rechtsgeldigheid kunnen hebben. Ik neem aan dat beide partijen van tevoren moeten aangeven de uitspraak te zullen accepteren. Bij dit nieuwe programma geeft hij denk ik alleen maar advies. In die zin wordt het dan niks anders dan een rechtswinkel met een camera erop.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.