Sponsoractie Provider voor goed doel

Zwolle – Tijdens dit weekend op 17 en 18 april vond er in Assendorp, bij de Jeruzalemkerk, de 24-uurs sponsoraktie van Provider plaats. De eindopbrenst was een verdienstelijke 1.350 euro.

Vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot zaterdagavond was er voor de jongeren van catechesegroep Provider van de Oosterkerk en de Jeruzalemkerk van alles te doen. Ze gingen bijvoorbeeld dauwtrappen, schoonmaken, ochtendgymnastiek doen en lunchen en spelletjes doen met de ouderen van de Molenhof. Voor 5 euro konden wijkbewoners bij de Jeruzalemkerk hun auto laten wassen en uitzuigen. Alle opbrengsten waren voor het goede doel. Aan het einde van de 24-uurs Aktie organiseerde de leiding op zaterdagavond een borrel. Toen werden spullen verkocht die ’s nachts door de jongeren gemaakt waren, zoals plantenbakken met voorjaarsbollen, sieraden, vogelhuisjes enz. De verzamelde gelden gaan naar stichting ‘de rode beer’.

 

 

 

Artikel delen:
Reacties 3
 1. sponsoractie de rode beer
  Hey kanjers zijn jullie. ik vind het echt super dat jullie het allemaal hebben volgehouden. Ook wil ik de leiding nog bedanken want gisteravond heb ik nog de verhalen van de jongens gehoord wat er allemaal was georganiseerd. Elke keer weer iemand die de jongelui kwamen vermaken en dat was ook nog zwaar. S Nachts gymnastiek van Jeroen en s morgens kwam militair Ralph om ze nog even extra wakker te houden. Leuk allemaal.


  ⚠️ Meld

 2. GEWELDIG
  GEWELDIG hé! Het was super zwaar maar iedereen heeft het volgehouden. Allemaal voor de Rode Beer! Zijn jullie allemaal weer bijgeslapen?
  Doei,
  Jantine


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.