SVI D1 wint van SV Zwolle D1 en wordt kampioen

Zwolle – SVI D1 is zaterdag in de wedstrijd tegen SV Zwolle D1 kampioen geworden in de 1e klasse. Het team met trainer René Schuit kwam dit seizoen uit in de 1e klasse terwijl het in eerste instantie 2e klasse zou spelen. Een classering bij de eerste 5 zou dus al een mooie prestatie zijn geweest.

SVI D1 speelde het hele seizoen goed; van de 20 wedstrijden werden er 18 gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk gespeeld. Opvallend detail; van die 20 wedstrijden waren er 13 wedstrijden zonder een tegendoelpunt. De eindstrijd ging uiteindelijk tussen SVI D1 en Zwolsche Boys D1. Zaterdag moest SVI D1, na een verlies van Zwolsche Boys D1 eerder die dag, winnen van SV Zwolle D1 om kampioen te worden.  In een spannende wedstrijd werd SV Zwolle met 2-6 verslagen en daarmee was het kamipoenschap en de promotie naar de hoofdklasse een feit. Met een rit op de platte kar door een deel van Zwolle Zuid werd het kampioenschap gevierd.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Van harte gefeliciteerd! Topcoach in spe. Het was een wervelende show op het hoofdveld van SV Zwolle! René het eigenlijk, als aanstormend top-trainert, ook bij het 30-plus feest in Berkum moeten zijn. Alweer Toppers als dhr. Edwin D., Freek G. en Jan L. (resp. Berkum, WVF, BQ) college kwamen geven. Maar goed er is nog genoeg te feesten 😉

  Genoegen ook om Bep H. weer eens de hand te schudden bij de SV Z.


  ⚠️ Meld

 2. kampioentje
  nou ik ben erg trots op mijn kleinzoon met zo weinig tegen goals, hoezo een klasse kieper?

  je trotse opa en oma


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.