Jongen van fiets geschopt en beroofd

Zwolle – Een 16-jarige Zwollenaar werd in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 april rond 02.15 uur beroofd van zijn fiets en mobiele telefoon op de Nieuwe Deventerweg. De jongen fietste vanuit de richting van het winkelcentrum Zuid en reed richting het centrum toen hij ter hoogte van de benzinepomp door een onbekend viertal van zijn fiets werd geschopt.

De vier jongens schopten diverse malen op hem in toen hij op de grond lag. Daarna gingen ze er met zijn fiets en gsm vandoor richting de Gruitmeesterlaan. Het zou gaan om vier jongens tussen de 16 en 20 jaar met een lichtgetinte huidskleur. Allen droegen sportschoenen met gekleurde veters. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. “Het zou gaan om vier jongens tussen de 16 en 20 jaar met een lichtgetinte huidskleur.”

  Goh, wat een verrassing.  ⚠️ Meld

 2. Maandagmiddag 30 maart, tussen 12:00 en 12:30 uur, is een 10-jarige jongentje, op het Bachplein door drie knapen van zijn fiets getrokken en van een klein geldbedrag beroofd. Het gaat om drie blanke jongens van rond de 14 jaar  ⚠️ Meld

 3. Hey wat naar!
  Mocht je dit lezen; laat je het plezier, dat Zwolle ook te bieden heeft, niet vergallen door een stelletje nitwits. Sterkte ermee kerel.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.