PrismaTeamtoernooi voor spelers met een beperking

Zwolle – Op zaterdag 25 april a.s. organiseren WRZV De Boog en het PrismaTeam het PrismaTeamtoernooi zaalvoetbal voor spelers met een beperking in de WRZV-hallen te Zwolle. Vanaf 10 uur is iedereen welkom om de teams tot ongeveer 15.00 uur aan te moedigen. 

Het toernooi is financieel mogelijk gemaakt door de opbrengst van een benefietconcert van artiesten zoals Rene Knol, Harry Tienstra, The Singing dj, Naima Oosting, Duo Majo, Zanger Petro, Arie Pater, Richard Janse en Patrick ter Haar.

PrismaTeam

Het internet radiostation www.PrismaTeam.nl is hoofdsponsor van het voetbalteam PrismaTeam voorheen voetbalteam De Zwevers. Het PrismaTeam bestaat uit spelers met een verstandelijke beperking. Meer informatie is te vinden op www.prismavoetbalteam.nl 

WRZV De BoogWRZV De Boog biedt zaalvoetbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van ongeveer 7 tot 60 jaar, die niet kunnen deelnemen aan de reguliere voetbalcompetities. De training is elke donderdag van 18.30 tot 19.30 in de WRZV-hallen. De wedstrijden zijn doorgaans op zaterdagmorgen. Meer weten, ga naar: www.wrzvdeboog.nl.

Artikel delen: