College van Zwolle eindigt bij de jongeren

Zwolle – De eerste dag van de Week van de Verbinding 2009 zit erop. In de namiddag van de maandag ging het college op bezoek bij Buurtbemiddeling Blanckvoortmarke, bij voetbalvereniging SVI en bij scouting Indaba. De vierde editie werd in Jongerencentrum Rezet afgesloten met een korte terugblik op de dag. Daarnaast was er ruimte voor discussie, ontmoeting en entertainment.

Naast een terugblik op de dag konden jongeren meepraten over de jongerencultuur in Zwolle. Wat is hun wereld? Wat is hot en wat not? Wat vinden jongeren leuk en wat niet? Het college van B&W luisterde naar hun en naar Sobanic, een rapper uit Zwolle. Het college van B&W werd verder uitgedaagd voor een potje pool, darts, tafelvoetballen of pingpong. De kolbertjes gingen daarbij uit! De talrijk aanwezige jongeren konden het bezoek erg waarderen.

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Presenteer ik de opening van Level Z, sta ik niet op de foto. Draai ik toevallig een bardienst in ReZet, sta ik wel op de foto. Het moet toch niet gekker worden 😀 .
    Twas overigens reuze gezellig, zeker Gerard van Dooremolen en Erik Dannenberg vielen goed in de smaak bij de jongeren. En Dannenberg schijnt op een na alle potjes tafelvoetbal gewonnen te hebben. Overigens kan de burgemeester aardig goed tafeltennissen!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.