B&W schilderen bij Scouting Indaba

Zwolle – Op maandagmiddag 20 april hebben burgemeester Meijer en de wethouders Dannenberg en Van Dooremolen de deur van de meterkast geschilderd van de Chr. Scoutinggroep Indaba. Ook drie cliënten van zorgorganisatie Frion en twee scoutleden hielpen mee.

Indaba in Zwolle Zuid is bezig met een grootschalige verbouwing. De schilderklussen zijn het gevolg van de Beursvloer die is gehouden op 25 februari in het Deltioncollege. Op de beursvloer worden ‘matches’ gemaakt tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Indaba won één van de VIP-matches, die bestond uit een schilderklus door het College van B&W. Ook Frion heeft een match met Indaba gemaakt. De wethouders en de burgemeester hebben het logo van Indaba op de deur geschilderd en twee handen die de verbinding tussen de scoutinggroep en de samenleving moeten symboliseren. Het schilderevenement werd afgesloten met een broodje Indaba en koffie in de kampvuurkuil.

Helaas kon er geen vuurtje gestookt worden vanwege de ‘code droog’. Toch hebben de burgemeester, de wethouders en de Frion-cliënten dankzij het mooie weer en de gezamenlijke schilderactiviteiten het scoutinggevoel mogen ervaren. Door samen te werken en door inzet van vrijwilligers kan er daadwerkelijk, ook in de huidige jachtige tijd, resultaat bereikt worden.

Als dank voor hun inzet kregen zij een ‘scout-proof’-button met het Indabalogo opgespeld door Harm Tijms, secretaris van de stichting.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.