Politieberichten

Zwolle – Een 16-jarige bromfietsster uit Zwolle is op maandagochtend 20 april gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Kranenburgweg. Een 24-jarige automobiliste uit Staphorst reed eveneens op de Kranenburgerweg en wilde op de rotonde afslaan richting de Erasmuslaan. Hierbij zag ze de bromfietsster over het hoofd en verleende haar geen voorrang. De Zwolse werd met een gebroken middenhandsbeentje en diverse kneuzingen naar het ziekenhuis gebracht.

– Een 18-jarige bromfietser uit Epe werd op maandagmiddag 20 april staande gehouden op de Roggenstraat. De man reed zonder helm op een bromfiets door het voetgangersgebied. Hierop kreeg hij een stopteken, hetgeen hij negeerde en doorreed. Hierop greep de politiemedewerker de bromfietser bij zijn arm zodat deze alsnog tot stoppen werd gedwongen. De man bleek geen rijbewijs bij zich te hebben en kon zich niet identificeren. Hij kreeg proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. het is ook een onoverzichtelijk en gevaarlijk punt. er zijn maar weinig automobilisten die daadwerkelijk aan de toegestane snelheid houden. met name deoverflow van taxibussen die het straatbeeld domineren zorgen regelmatig voor gevaarlijke situaties.


    ⚠️ Meld

  2. elke dag is het wel ergens raak van af hessepoort tot aan de esso zo onderhand………………… loopt nog is een keer slecht af!!!!1


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.