‘Met Trix in de Mix!’ Tijdens Koninginnenacht

Zwolle – Koninginnenacht 2009 wordt absoluut een hit dit jaar. In Hedon worden de jaren negentig (onverteerbaar als ze leken) gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global Jr en zijn Allstar Hitsystem. 90’s NOW! is dan ook exact wat de titel aangeeft dat het is: de jaren negentig en wel nu meteen. Er kan dus wel lekker gedanst worden in Zwolle en omdat het feest is krijgen bezoekers die voor 00:00 uur binnen zijn een gratis drankje om te proosten op de Koningin. Kom je eerder op de avond eten bij The Melting Pot, dan is de toegang voor 90’s NOW helemaal gratis. 

Dance, rock, pop, hiphop, reggae, R&B – alle stijlen uit de 90’s komen voorbij. Lowlands is al vier keer getrakteerd en vier keer was het dak van de Grolschtent ver te zoeken! Decor, VJ’s en soms zelfs way-over-the-top campe openingacts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor alle (foute) hits uit de 90’s! Naast Hedon gingen o.a. Tivoli (Utrecht), Hotel Arena (Amsterdam), het Patronaat (Haarlem), de Mezz (Breda), P3 (Purmerend) en LuxorLive (Arnhem) al plat voor de 90’s NOW hitshow! Je vindt 90’s NOW! zo af en toe ook in België en ja, ook daar is het gillen van begin tot eind… 90’s NOW! : Absolute HitGuarantee!

ORANJEAKTIE: Eten bij The Melting Pot = Gratis toegang!

Net als iedere woensdagavond is er ook 29 april Hedon’s wekelijkse eetcafé The Melting Pot. Natuurlijk de ideale plek om tegen een hele gunstige prijs een goede basis te leggen voor een lange, zwoele koninginnenacht. Kom je 29 april eten bij The Melting Pot dan krijg je een vrijkaart voor 90’s Now! helemaal gratis. Oftewel voor € 8,00 heb je EN een heerlijk daghap (drie gangen), EN gratis toegang tot het lekkerste koninklijke dansfeest van Zwolle. Vergeet niet te reserveren voor The Melting Pot, want het aantal plaatsen is beperkt! Kijk op www.hedon-zwolle.nl voor het speciale oranjemenu!

 

(nb: als je hebt gereserveerd voor The Melting Pot hoef je geen kaarten voor 90’s Now! te bestellen. Bij het afrekenen van je maaltijd krijg je een vrijkaart)


90’s NOW – Koninginnenacht Special –

 

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Woensdag 29 april

Open                          : 23:00 uur

Aanvang                    : 23:00

Entree                                    : € 10,00 (voor 00:00 uur binnen is gratis biertje)

 

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.