Uniek live radioverslag FC Eindhoven – FC Zwolle

Zwolle – De wedstrijd FC Eindhoven – FC Zwolle zal aankomende vrijdagavond 2x 45 minuten live en ononderbroken worden verslagen voor de thuis blijvende FC Zwolle supporters. Martijn Kleingeerts, beheerder van de supporterssite fczwolle.org heeft hiervoor Beppie Teters van Hitradio Enterprise 103 benaderd. Het online radiostation is 24 uur per dag te beluisteren, en is gevestigd in Zwolle. Eigenaar Beppie Teters wilde graag aan meewerken aan het initiatief van de supporterssite.

Momenteel is Hitradio Enterprise al jaren een goed beluisterd internet radiostation. Volgens Teters is het fenomeen internetradio steeds meer een begrip geworden in de samenleving. Iedereen heeft tegenwoordig wel een breedbandverbinding en kan dus ook luisteren naar internetradio, waaronder Hitradio Enterprise 103. Normaal gesproken is er ruimte voor 1000 luisteraars maar speciaal voor deze gelegenheid hebben we een buffer voor maar liefst 2000 luisteraars. Dat moet voldoende zijn hoopt Teters.

Evert Jan Pasman was voorheen te horen als sport verslaggever op Omroep Zwolle. Omdat de omroep momenteel failliet is wilde hij graag meewerken aan het initiatief van de supporterssite. Hij ziet 2x 45 minuten ononderbroken een wedstrijd verslaan als een uitdaging. Normaal gesproken hoor je na een paar platen een update van de wedstrijd, maar nu is dat even anders zegt Pasman. Ik ben al druk bezig met de voorbereiding van de wedstrijd.

Het initiatief namens een supporterssite is geheel nieuw voor een club uit de Jupiler league beseft Kleingeerts zich. Ik probeer de fans van FC Zwolle zo dicht mogelijk bij hun cluppie te houden, dus ook tijdens uitwedstrijden. 2 keer 45 minuten een ononderbroken live wedstrijdverslag is uniek. Uiteraard hoop ik op veel luisteraars, maar ik hoop ook op veel FC Zwolle supporters in Eindhoven zelf.

De uitzending begint om 19:00 uur en rond 19:30 uur zal er door Evert Jan Pasman een voorbeschouwing worden gegeven vanuit het stadion in Eindhoven. Om 20:00 uur zal er dan live worden overgeschakeld naar het Jan Louwers stadion te Eindhoven voor de eerste 45 minuten live radio FC Eindhoven – FC Zwolle. Na afloop van de wedstrijd zal er worden nabeschouwd, mogelijk door middel van interviews.  Als de uitzending aanslaat bij de FC Zwolle supporters zal wellicht ook ook de wedstrijd Helmond Sport – FC Zwolle live worden uitgezonden. Maar hierover later meer.

Namens de Supporterssite www.fczwolle.org en Hitradio Enterprise 103 wensen wij alle supporters vrijdag veel luisterplezier toe!

De wedstrijd is te beluisteren via verschillende mediaspelers. Kijk daarvoor op www.enterprise103.com
Aanvang Enterprise 103 Sport: 19:00 – 22:30 uur met DJ Jeroen en Evert Jan Pasman.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.