College Zwolle ook ´s nachts op werkbezoek

Zwolle – Een nachtdienst bij de brandweer door de burgemeester, collegeleden die aan het werk gaan achter de lopende band, helpen op een boerderij of aan het eind van de nacht helpen de stad schoon te maken…. Ook ’s nachts gaat de Week van de Verbinding gewoon door! In de nacht van 21 op 22 april 2009 vinden een aantal opmerkelijke bezoeken plaats verspreid over de stad. In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april 2009 is het college in touw samen met de mensen die Zwolle ook ’s nachts aan de gang houden. Het Zwolse college, gewapend met een koffertje voor de nacht, werd uitgezwaaid bij Cultureel centrum Eureka in Assendorp. Weblog Zwolle volgde wethouder Piek op het NS station van Zwolle en reed mee op het Kamperlijntje.


De wethouders Knol en Piek gaan op weg naar hun nachtdienst…

Burgemeester Henk Jan Meijer draait een nachtdienst mee bij de brandweer aan de Harm Smeengekade. Wethouder Martin Knol, met onder andere toerisme en economie in de portefeuille, brengt de nacht door in Bed & Breakfast De Beuk en verzorgt het ontbijt voor de aanwezige gasten. Hennie Kenkhuis, wethouder voor groen en het Zwolse buitengebied, gaat een nacht en vooral vroege ochtend meehelpen op de biologische schapenmelkerij van Herman en Marjan van Assen. Wethouder Gerrit Piek, ondermeer verantwoordelijk voor de herontwikkeling van de Zwolse spoorzone, waakt ´s nachts over de veiligheid op en rond het station. Wethouder Janco Cnossen, met ondermeer vervoer in de portefeuille, draait mee met de nachtploeg van DHL en neemt plaats achter de lopende band. En Gerard van Dooremolen, wethouder milieu, veegt de stad schoon samen met de veegploeg van afvalverwerker Rova. 


Wethouder Kenkhuis gaat de boer op…


Burgemeester op weg naar de brandweerkazerne…


Wethouder Piek actief op het NS station van Zwolle…

 

Artikel delen:
Reacties 21
 1. de heer van doornemolen hangt wederom de lolbroek uit. ik heb hem nu alweer veelvuldig op de foto gezien deze week bij diverse gebeurtenissen.heb gezocht en gezocht maar het is heel moeilijk om enkele wapenfeiten van deze man te vinden. doet deze grapjas ook nog aan politiek ? heeft hij ook nog ambities om naar den haag te gaan ? misschien hebben ze nog een Hofnar nodig.


  ⚠️ Meld

 2. He azijnzeikers
  Wees blij dat deze beste man nog kan genieten van bepaalde dingen.
  Dat jullie nu alles formeel willen zien hoeft niet te betekenen dat dit voor iedereen geld.
  En zoek eens wat beter, zul je zien wat voor politieke achtergrond hij heeft.

  mvg


  ⚠️ Meld

 3. L. zowel het CDA als van Dooremolen (carnavalsdj) is mijn favoriet niet, mag dat niet meer? Popie-Jopie gedoe, hoewel ik laatst van een ex-collega vernam dat ik het vast goed met hem zou kunnen vinden. Maar als er een prijs was voor de “camerakijker van het jaar”….


  ⚠️ Meld

 4. Het CDA is toch die zichzelf legaliserende criminele organisatie die samen met de PVDA verantwoordelijk is voor de grootschalige bouwfraudes, het leeg roven van zorginstelling Philadelphia en de algehele teloorgang van ons land? :'(

  En waar was deze nacht de werkelijke leider van onze stad en redder des Vaderlands, de heer Willem Lucht van LWL? 🙂

  Want wat moet men nou met een wethouder die een onderbroek op z’n kop zet en met wörsies staat te zwaaien?
  Om te laten zien dat die groter zijn dan z’n eigen? 😉 ;D 😮


  ⚠️ Meld

 5. Voor de nuance is het goed te vermelden dat de ego-centrische VVD-bobo’s (die het woord zo’n beetje uitvonden en laatst bijv. een leuke burgemeester comedy opvoerden) en hun zusjes van D’66 (die veel in de rechtelijke macht, vastgoed- en makelaarsland zijn te vinden) ook enorm goed aan zichzelf dachten. Partijen als SP en GL, die ondanks grote overwinningen, hun verantwoording niet of amper namen zijn er vanzelfsprekend niet bij. GL stuurde zelf wel een prima 2e kamerlid weg omdat “men” vond dat dat Duyvendakken in de 60’s niet kon.

  Feit blijft dat Willem ook hier amper van zich laat horen[/url]


  ⚠️ Meld

 6. Als jullie iemand niet mogen moet je hem of haar beoordelen op wat hij of zij doet. Zijn jullie favorieten er niet bij? Jammer.
  Er wordt geen nachtdienst mee gedraaid in een verzorgingshuis of valt dat hier niet onder?
  Gerard is een prima vent.
  Ps ik stem op iemand anders.


  ⚠️ Meld

 7. geschreven door opletter, op 22 april 2009 om 11:20

  Als jullie iemand niet mogen moet je hem of haar beoordelen op wat hij of zij doet.

  :'( HUH??? :'(


  ⚠️ Meld

 8. Wel opletten wat je in je koffie doet “opletter”. Dit is overigens een stelling, waar niemand anders over mag denken?

  Gerard is een prima vent.  ⚠️ Meld

 9. Partijen als SP en GL, die ondanks grote overwinningen, hun verantwoording niet of amper namen zijn er vanzelfsprekend niet bij.

  uhm? waar zijn de SP en GL niet bij?
  De SP zit niet eens in het college, dus zou ook raar zijn als ze meegingen met een werkbezoek van College Zwolle


  ⚠️ Meld

 10. @Braveheart

  Op WeblogZwolle is het de gewoonte dat Dick op elke partij afgeeft op het moment dat er ook maar een ietsiepietsie kritiek komt op de door hem zo bewierrookte PVDA. ;D 😀

  Die partij kan uiteraard nóóóóit iets fout doen… 😉


  ⚠️ Meld

 11. 😀 😀 😀 Ben nog wel realist Larry. Was altijd fan van Rob Oudkerk, maar die deed wel heel dom. Hij vertelde het ook nog met Thomas Egberts erbij, die keurig zijn mond hield. Maar owee, die sn*l met die mannenstem vond het nodig om e.e.a. aan de roeptoeterklok te hangen. Natuurlijk om er zelf beter van te worden.

  Tuurlijk heeft iedere partij zijn/haar tekortkomingen.


  ⚠️ Meld

 12. OOO daarom was Wethouder Knol niet bij het ronde tafelgesprek aanwezig. Hij had “belangrijkere” zaken dan te luisteren naar de verhalen van ouders over hun kinderen die vastlopen in het huidige onderwijssysteem.
  Wethouder Knol hoe kan u beleid maken als u niet eens weet wat er onder deze ouders leeft :'(


  ⚠️ Meld

 13. Als je er maar wel voor bidt, mits het bruine zijn natuurlijk.
  On-topic: Het schijnt dat ons college bij tante Kippe ook bruinebonensoep heeft gegeten.


  ⚠️ Meld

 14. on topic blijven,

  nou is alles weg en er stonden geen beledigingen volgens mij.

  ==========

  Het werd een ja- / nee spel en voegde niets meer toe aan het onderwerp.

  =============

  Nee, ze waren groen Dick.


  ⚠️ Meld

 15. Potverdorie het water loopt me in de mond, snel naar de kokkin.

  In de strijd om de zwaai-bokaal zijn Kenkhuis en Knol samen op de 1e plaats gekomen. Dit heeft zeer zeker ook te maken met het feit dat ze de enige 2 zwaaiers zijn. Tjooooooo


  ⚠️ Meld

 16. Hehe, liever een CDA-wethouder die aan onderbroekenlol doet, dan een gereformeerde mannenbroeder met een strak gezicht. 🙂

  Was gezellig om de waarde mensen van het college eens in Eureka op bezoek te hebben!  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.