Enquête onder gebruikers parkeerplaatsen

Zwolle – Om een actueel inzicht te krijgen in het gebruik en de waardering van de parkeervoorzieningen in en rond de Zwolse binnenstad wordt een enquête gehouden onder de gebruikers. Op donderdag 23 april tussen 19.00-21.00 uur en op zaterdag 25 april tussen 14.00-16.00 uur worden mensen die op de grotere Zwolse parkeerlocaties hun auto stallen gevraagd naar hun ervaringen.

De enquête wordt gehouden onder gebruikers van de parkeerlocaties Noordereiland, Dijkstraat, Emmadek, Burgemeester van Roijensingel, Turfmarkt, Diezerpoort, ´t Eiland, Maagjesbolwerk, Potgietersingel en Nieuwe Markt. De vragenlijst is zo opgesteld dat parkeerders minder dan vijf minuten kwijt zijn aan de enquête. In de vraagstelling komt een aantal aspecten van parkeren in Zwolle aan de orde. Zo wil de gemeente weten waarom gekozen is voor een specifieke parkeerlocatie, waarvoor de automobilisten de Zwolse binnenstad bezoeken en wordt gevraagd naar een waardering van de parkeerplaats en van het Zwolse parkeerbeleid.

Onder de deelnemers aan de enquête wordt een prijs verloot: een waardebon van 100 euro voor theater De Spiegel/Odeon en restaurants Koperen Kees of Public.

Artikel delen: