Topsport Steunpunt haalt 4 topcoaches naar Zwolle

Op maandag 18 mei organiseert het Topsport Steunpunt regio Zwolle een bijeenkomst voor “sportieve” bedrijven. Deze avond staat in het teken van “Investeren in een gouden toekomst” en wordt Zwolle – ondersteund door Rabobank IJsseldelta, Coaches Betaald Voetbal en NL Coach. De opbrengst komt ten goede aan het SportTalentFonds. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Rabo Business Corner van het FC Zwolle stadion en start omstreeks 19.30 uur.

Het Topsport Steunpunt wil topsporters en talenten helpen bij een perfecte en professionele begeleiding op maat. Daarom heeft het Topsport Steunpunt samen met NOC*NSF het SportTalentFonds in het leven geroepen. Dit fonds is erop gericht om regionaal toptalent met landelijke tot internationale potentie financieel te ondersteunen. Door middel van de bijeenkomst op 18 mei hoopt het Topsport Steunpunt het fonds te vullen, zodat talentvolle sporters ook het komende jaar weer aanspraak kunnen maken op een bijdrage.

Ontmoet topcoaches

Verschillende topcoaches zijn bij deze bijeenkomst aanwezig. Onder hen Bert Brouwer, handbalcoach die zijn sporen in de handbalsport al dik verdiend heeft. Hij was onder andere 11 jaar bondscoach van de Nederlandse handbalvrouwen en coach bij een topclub in Denemarken. Tegenwoordig is hij bondscoach van de Japanse handbaldames.

Ex-international René Eijkelkamp is ook van de partij. Na een actieve voetbalcarrière, waar hij voor clubs speelde als Club Brugge, PSV en Schalke 04, werd hij in 2002 assistent-coach. Hij was onder andere assistent bij PSV en FC Twente. Sinds juli 2007 houdt Eijkelkamp zich bezig met het begeleiden van profvoetballers.

Voormalig bondscoach van de nationale vrouwenwaterpoloploeg Paul Metz is deze avond ook aanwezig. Tijdens de Olympische Spelen van Sidney in 2000 behaalde hij als assistent-bondscoach van het Nederlandse team een knappe 4e plek.

Zwollenaar Hennie Spijkerman sluit de rij van topcoaches. Na zijn voetbalcarrière was Spijkerman jarenlang actief in het amateurvoetbal. In 1999 maakte hij zijn debuut als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Hij was onder ander trainer van VVV, Emmen en FC Zwolle, dat op dat moment uitkwam in de eredivisie. Sinds 2006 is Spijkerman werkzaam voor Ajax. Eerst als assistent-trainer, momenteel als scouting-coördinator.

Tijdens deze avond gaat u in gesprek met deze topcoaches en worden er diverse sportieve activiteiten aangeboden. Ook komen enkele talentvolle sporters aan het woord, die aangesloten zijn bij het Topsport Steunpunt. De avond wordt afgesloten met een veiling onder leiding van veilingmeester Cees Lubbers.

Meld u snel aan!

Ga in gesprek met deze topcoaches en investeer in een gouden toekomst voor de sporters en voor uzelf. Meld u nu aan voor deze avond via www.topsportsteunpunt.nl! Dit is de ideale mogelijkheid om samen met uw collega’s of zakenrelaties van een avondje uit te genieten. De kosten voor deelname zijn €100 per persoon.

Kijk voor meer informatie op de website www.topsportsteunpunt.nl of neem contact op via 088-850 8620 of info@topsportsteunpunt.nl.

Artikel delen: