Korting op fietsroutes tijdens Meimaand Fietsmaand

Zwolle – De Meimaand Fietsmaand 2009 komt er aan. Tijdens dit grootste, landelijke tweewielerevenement zijn er ruim 300 toer- en recreatieve routes uitgezet.

Ook Zwolle doet actief mee met de Meimaand Fietsmaand. Met vele kilometers aan goede fietspaden is Zwolle een ideale fietsomgeving. De fiets is een ideaal vervoermiddel om zowel de stad als de omgeving te verkennen. De ligging tussen de rivieren de IJssel, het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht biedt behalve een schitterend decor ook een breed scala aan fietsmogelijkheden. VVV Zwolle biedt u 25% korting op alle eigen fietsroutes. De kortingsbon kunt u downloaden op www.vvvzwolle.nl, onder het artikel ‘Meimaand Fietsmaand’ en inleveren bij VVV Zwolle. Deze kortingsactie is geldig tot en met 31 mei 2009 en geldt op alle eigen fietsroutes van VVV Zwolle.

Voorbeelden van leuke fietsroutes in Zwolle en omgeving zijn:

·         Op en rond de IJssel;

·         Rondje Zwolle;

·         Waterpracht;

·         Fietsend langs moderne Zwolse architectuur;

·         Oorlogswinter Hongerwinter;

·         Groene Slingerroute.

De korting geldt ook voor de VVV fietsroutes in de regio Vechtdal en IJsseldelta, zolang de voorraad strekt. De kortingsbon is alleen inwisselbaar bij VVV Zwolle, niet via de webwinkel.

Openingstijden VVV winkel Zwolle op de nieuwe locatie: Hoofdwacht, Grote Markt 20:

Maandag                     13:00 uur – 17:00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur – 17:00 uur

Zaterdag                     10:00 uur – 16:00 uur

Voor meer informatie over fietsroutes in Zwolle en omgeving kijkt u op www.vvvzwolle.nl. Ook kunt u telefonisch informatie verkrijgen via tel: 0900-1122375 (€ 1,00 per gesprek).

Kijk voor informatie over alle landelijke fietsroutes van Meimaand Fietsmaand op: www.lekkerweg.nl/fietsmaand.

Artikel delen: