B&W bezoekt Diezerpoort, Berkum en de binnenstad

Zwolle – In het kader van de Week v de Verbinding legde het college van Zwolle vandag bezoeken af in Diezerpoort, Berkum en de binnenstad, De dag wordt feestelijk afgesloten met een avondbijeenkomst in Hedon.

Er werd onder andere een bezoek gebracht aan de Doe-Het-Zelf garage aan de Floresstraat. B&W mocht daar ook zelf meeklussen. Ook nam het college deel aan een taalles die Humantas aan anderstaligen geeft. Deze lessen worden gegeven door vrijwilligers. Het college ging met de vrijwilligers in gesprek over hun werkzaamheden. Op Sportpark De Pelikaan volgde later in de middag een interactieve Nodic Walkingtocht. Tijdens de tocht over het sportpark sprak het college met mensen die met elkaar samenwerken als Sichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan rondom het sportpark. Het college kreeg inzicht hoe deze bijzondere samenwerking tot stand is gekomen.

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. de sfeer zit er in elk geval goed in, het gaat zo goed in ons land momenteel dat we ook niets anders zien dan foto,s waarin genoemde wethouder de lachers flink op zijn hand krijgt, al dan niet onder het genot van een hapje of drankje.Serieus doen ze wel als het land ooit eens in een crisis raakt.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.