Diverse aanhoudingen

Zwolle – Een 26-jarige inwoner van Apeldoorn werd op woensdagavond 22 april aangehouden op de Luttekestraat. De man belde aan bij het bureau en zei dat hij zijn arm had gebroken maar dit bleek niet het geval te zijn. Hierop werd de man, die zich zeer obstinaat gedroeg weggestuurd. Kennelijk was de man het hier niet mee eens en begon de medewerkers van de politie uit te schelden. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten op het bureau. 

– Op de Limburg van Stirumware werden op woensdagmiddag 22 april twee Zwollenaren van 43- en 47-jaar aangehouden. De mannen leven al langere tijd in onmin met elkaar. Dit liep woensdagmiddag uit in een conflict in de tuin van een woning aan de Limburg van Stirumware. Daarbij bedreigde de 43-jarige man de 47-jarige man met een mes. Deze reageerde hierop door een snoeischaar naar de ander te gooien. Deze liep hier een bloedende hoofdwond op. Beide mannen werden aangehouden en ingesloten op het bureau.

– Een 56-jarige Zwollenaar werd op woensdagavond 22 april aangehouden voor het vernielen van een ruit van een pand aan de Luttenbergstraat. Wat de motivatie voor zijn daad was, is nog niet duidelijk. De man werd ingesloten op het bureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik ben blij dat wij het beter met de buren kunnen vinden! Bovenstaande zal wel gaan over één keer de muziek wat te hard of een paar centimeter heg over de grens…


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.