Goed uitgerust op school

Zwolle – Op het Diezer College zijn ze goed uitgerust op de afdeling Engineering. Voor de leerlingen is er namelijk een complete set gereedschap beschikbaar gesteld door Unica Installatietechniek, een vooraanstaand Zwols bedrijf in de installatiebranche.

 

Vier volwaardige karren met gereedschap staan met onmiddellijke ingang klaar voor de jongens en meisjes uit klas 3 en 4 van deze Zwolse VMBO-school. “Zo’n kar vertegenwoordigt al snel een waarde van 750 euro. We hebben er maar liefst vier gekregen.”, aldus Jan Tijs, docent InstalElektro aan het Diezer College. “Unica is al jaren een partner van ons op velerlei gebied. Zo bieden ze onze leerlingen vaak stageplekken, ze ontvangen ons voor werkplekbezoeken, ze organiseren gastlessen voor onze leerlingen over veiligheid en nu voorzien ze ons ook nog eens van vier karren met een grote hoeveelheid prima gereedschap. Klasse!” Unica op haar beurt is weer positief over het Diezer College; de enige ‘doe-school’ voor VMBO in Zwolle. Antoine Brunink, adjunct-directeur van Unica Installatietechniek, geeft de karren met gereedschap met genoegen aan de leerlingen van docent Jan Tijs.

Tijdens de onlangs gehouden ‘Week van de Techniek Zwolle’ zijn de leerlingen van onder andere het Diezer College de hele week bezig geweest. Unica Installatietechniek heeft ook hierin een grote rol gespeeld, samen met andere bedrijven uit de branche. Op www.weektechniekzwolle.nl is meer te zien over deze week.  

Artikel delen:
Reactie 1
  1. het oogt niet echt professioneel met die ed en willem bever werkplaats op de achtergrond. toch leuk van unica dat ze met weinig financiele middelen dit mogel;ijk maken voor het vmbo. vaak ligt de prijs van een dergelijk gevuld karretje ver boven de 5000 euro en voor -on the spot engeneering- vaak het dubbele.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.