Regionaal talent op Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – Talent uit Overijssel krijgt ook dit jaar de kans zich te laten zien op de Oogstarea tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel. Op de drie verschillende podia van de Oogstarea kunnen bands, singer-songwriters, stand-up comedians, theatermakers en filmers zich presenteren. De podia van de Oogstarea worden ingevuld door Kunst & Cultuur Overijssel (KCO), het Zwols Popfront en Studentertainment.

Elk podium heeft zijn eigen stijl. Voor Podium de Oogst heeft KCO veelbelovende bands en artiesten uit heel Overijssel geselecteerd. Vooral pop, rock en hiphop zijn op dit podium goed vertegenwoordigd. Naast de Oogstarea ondersteunt KCO ook veel verschillende projecten op het gebied van popmuziek in de provincie Overijssel. Het Zwols Popfront geeft muzikanten de mogelijkheid om te oefenen en hun kunsten te toetsen aan het publiek. Tijdens het Bevrijdingsfestival biedt het Popfrontcafé plek aan singer-songwriters en semi-akoestische bands.

Studentertainment is een cultureel podium met een artistiek karakter voor en door studerend Zwolle. Met het enige ‘all arts’ podium op het Bevrijdingsfestival hebben zij voornamelijk onbekend, veelbelovend talent, zoals stand-up comedy, film, theater, mode en een heuse fakirshow.

De samenwerking tussen KCO, Popfront en Studentertainment zorgt tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel voor een groot en gevarieerd aanbod aan Overijssels talent. Het programma van de Oogstarea is te vinden op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.

 

Bands + locatie

Symphony of Destruction                  Dedemsvaart

Sillo en BBH                                       Almelo

Consequent                                      Zwolle

Lickety Split                                       Enschede

Striking Justice                                   Hengelo

The Freaks                                         Deventer

Kleazer                                              Vroomshoop    

Bigby                                                  Zwolle 

De Geweldigheid                                Kampen                                            

DriveByWire                                       Deventer          

Load                                                   Steenwijk                         

Chiraw                                                Almelo

Gascoigne                                           Zwolle

Artikel delen:

Reageer