Selecteer jezelf en maak je droom waar

Zwolle – Centre for Sports & Education zoekt talent voor volgend schooljaar, selecteer jezelf en maak je droom waar. Je basketbaltalent ontwikkelen binnen een uniek leertraject? Maak je droom waar en kwalificeer jezelf voor het basketbalcollege van het Centre for Sports & Education (CSE). 

Op donderdag 7 mei om 19.30 uur houdt het CSE een speciale voorlichtingsavond over het prille succes van het vorig jaar gestarte basketbalcollege. Hier combineer je sport en onderwijs én volg je een opleiding tot topbasketballer. We bieden je een opleiding waarbij basketbal de belangrijkste plek inneemt, maar waarin de ontwikkeling als mens in de samenleving een minstens zo belangrijk element vormt. De basketballer combineert dit met een zelfgekozen onderwijstraject dat resulteert in een diploma of certificaat. Dus ga je het komende schooljaar naar klas 1 t/m 4 van het voortgezet onderwijs of het MBO dan is het CSE de rechtstreekse toegangspoort van je droom.

Selectiedagen

Echter, topsport is voor maar weinigen weggelegd. Eén van de voorwaarden om toegelaten te worden tot de opleiding is dat je een basketbaltalent bent. Op zaterdag 16 en zaterdag 23 mei toetsen we daarom eerst je basketbaltalent in de ZBC-hal van Landstede. Van 10.00 tot 15.00 uur worden onder leiding van de technische staf van Landstede Basketbal jouw basketbalkwaliteiten gemeten. Ook voer je een individueel gesprek over je motivatie en achtergrond. Daarnaast heb je met een leercoach uit het onderwijsprogramma een gesprek over de gevolgde en de eventueel te volgen opleiding.  

Meld je aan!

Heb je nog vragen, wil je je aanmelden voor de voorlichtingsavond of één van de selectiedagen, mail dit dan naar Adriaan van Bergen, coördinator Landstede Basketbal, via avanbergen@landstede.nl.

Artikel delen:

Reageer