Einde Week van de Verbinding 2009

Zwolle – Onder de noemer Week van de Verbinding gaven burgemeester en wethouders de afgelopen week een vervolg aan wat de laatste jaren al bijna een traditie is geworden: het college zoekt gedurende een aantal dagen achter elkaar in de gemeente intensief naar bijzondere ideeën, nieuwe initiatieven en succesvolle samenwerkingsverbanden. Dit jaar dompelden burgemeester en wethouders zich van maandag tot en met donderdag 23 april onder in de stad.

{flv}weblog_video_burgemeester_brandweer{/flv}

Een evenement wat aansloot aan de Week van de Verbinding vond donderdagavond in het Deltioncomplex plaats op het Marktplein ‘Samen maken we de Stad’. Daar kregen samenwerkingsverbanden uit de stad Zwolle de kans zich te presenteren aan elkaar. De resultaten en uitkomsten van de Week van de Verbinding werden ook gepresenteerd op dit Marktplein. Met deze bijeenkomst werd een extra impuls gegeven aan de samenwerking in de stad en zichtbaar maken wat Samen maken we de Stad tot nu toe heeft opgeleverd. Daarnaast bood het Marktplein de gelegenheid om te netwerken met mensen die college niet dagelijks tegenkomt.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Allemaal mooi gepraat dat “samen maken we de stad” pfff.
  Met samen wordt bedoeld de projectontwikkelaars en het college van B&W, niet de burger.
  Denk aan het Aa-bad daar hebben wij als Zwollenaren niks over te zeggen gehad.  Maak melding

 2. wat heeft deze flauwekul de burger nu al met al gekost ? de enige die er wat aan hebben gehad zijn de breeduit lachende wethouders met hun opperhoofd die hun buikjes rondeten en drinken en een beetje lol maakten. dit soort activiteiten wekt veel wrevel op bij de hardwerkende burger die de zaak uiteindelijk weer moet sponsoren.


  Maak melding

 3. Hulde Joop, ik had het niet beter kunnen verwoorden. interessantdoenerij in goedkope en slecht gesneden C&A-kostuums. ondanks dat ik politiek zeer begaan en goed op de hoogte ben, ken ik er maar enkelen van


  Maak melding

 4. @Plantje, no way!
  Wilde verder de vooruitgang van Weblog Zwolle typeren met bovenstaande videopresentatie. Dat ziet er best goed uit.
  Die gasten van Weblog Zwolle rusten niet op hun louweren, en dat spreekt me aan.


  Maak melding

Reageer