FC Zwolle ten onder in Eindhoven

|   Laatste wijziging

Eindhoven – FC Zwolle heeft vrijdag een dure nederlaag geleden op bezoek bij FC Eindhoven. De laagvlieger verraste Zwolle door met 2-0 te winnen.

Diederik Boer voorkwam een grotere nederlaag. De doelman was in de 21ste minuut echter kansloos op een vrije trap van Achenteh. In de slotminuut kwam alle misere van FC Zwolle in een actie samen. Nick Kuipers beging een overtreding (rood) in de eigen zestien. Nelemans benutte de strafschop en bepaalde de eindstand. FC Zwolle blijft door de nederlaag, de eerste onder leiding van Marco Roelofsen, vierde.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “FC Zwolle ten onder in Eindhoven”

  1. Tja soms heb je van die dagen dat gewoon niets werkt. Zelf ga ik dan gewoon naar huis en pak een boek. Maar ja, verliezen is ook voetbal. Zo kunnen in ieder geval wel weer een hoop mensen hun frustraties van afgelopen week kwijt door lekker te gaan schelden op de FC :'( Ook dat getuigd niet van een fijne mentaliteit!

    Voor alsnog, als supporter in hart en nieren:
    Forza Zwolle!!!! ;D

  2. pak jij dan maar even lekker een boek. Natuurlijk mogen we schelden op onze fc. Het is ook onze fc die we al jaren steunen. Door al het gescheld heen blijft het toch je grote liefde en staan we toch weer de volgende wedstrijd.

  3. Jammer dat je het altijd moeilijk hebt tegen die laagvliegers.
    Dat weten de tegenstanders ook al lang zodat die staartploegen altijd als een gek tekeer gaan tegen Zwolle en vaak met succes.

Reacties zijn gesloten.