Beveiligingsmedewerker mishandeld

Zwolle – Een 33-jarige beveiligingsmedewerker heeft zondag 26 april aangifte gedaan van mishandeling. Dit gebeurde in een café aan de Voorstraat.

Na een opstootje werd een groepje gasten naar buiten gezet. Daarbij ontstond wat duw- en trekwerk. Twee mannelijke bezoekers uit Genemuiden en Zwolle (27 en 29 jaar) duwden de medewerker naar de grond en gaven hem een elleboogstoot. Zij werden overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Leuk stukje. vroeger heete een beveiligings medewerker gewoon uitsmijter en zijn ze vaker dader dan slachtoffer. zeker de voorstraat was in voorgaande jaren geen plek om amok te maken met “beveiligingsmedewerkers”


  Maak melding

 2. ’t Is natuurlijk ook nooit goed bij jou! Als ze te soft zijn en klappen krijgen mogen ze geen aangifte doen en is het waarschijnlijk hun verdiende loon. En als ze aanpakken en uitschot (met harde hand) de kroeg uitwerken waar ze voor werken is het ook niet goed.


  Maak melding

 3. Wat een onzin! Zo’n uitsmijter heeft het toch ook voor het zeggen? Tenminste als het gaat om wie er binnenkomen en wie er (vaak versneld) de zaak verlaten.
  Belachelijk om te stellen dat dat soort mensen vraagt om aggressie!


  Maak melding

 4. Pffff, moet je kijken hoeveel stille tochten er gehouden worden als er toevallig een agent eens een tikje terug krijgt tijdens een arrestatie. En voor een portier is het de normaalste zaak van de wereld….right.


  Maak melding

Reageer