De leukste liedjes van Dirk Scheele

Zwolle – Poppodium Hedon in Zwolle streeft er altijd naar om met een brede programmering zoveel mogelijk mensen te plezieren. Er was echter één groep waar ze echt helemaal niks voor hadden, maar daar is nu verandering in gekomen! Vandaag speelde niemand minder dan Dirk Scheele tweemaal de voorstelling “Z’n leukste liedjes” met een heuse live band, speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dirk heeft inmiddels al elf cd’s met kinderliedjes en drie DVD’s uitgebracht en trad op in tv programma’s als Guppie, de Teletubbies, Koekeloere, Sinterklaas pakt uit en De Wereld van K3. De CD’s bevatten door Dirk Scheele geschreven originele nieuwe kinderliedjes voor kinderen van 1 t/m 7 jaar. De liedjes werden aangevuld met prachtige op kinderen afgestemde arrangementen. Diverse stijlen als rock & roll, blues-, pop- en wereldmuziek passeerden de revue in een eigen herkenbare stijl, die hij vertaalde naar het niveau van de kinderen. Er werd een variëteit aan muziekinstrumenten gebruikt en alles wat zich daartoe leende zoals koektrommels, emmers en speelgoedtoetertjes. De liedjes waren afwisselend ingetogen en opzwepend, konden gemakkelijk meegezongen worden en nodigden uit om actief mee te doen.

Meer foto’s bij ‘lees verder’…..

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “De leukste liedjes van Dirk Scheele”

  1. Voor de niet kenners van deze man was het wel leuk geweest naast al die foto’s hier ook zo’n leuke tekst af te drukken.

  2. LOES
    IK VIND LOES WEL HEEL LEUK, IK ZAG ZE OP HET MOLLEBOSFIST IN GILZE EN IK VOND HAAR HELEMAAL TE GEK, WAT EEN LEUKE MEID. IK HOOP DAT IK HAAR VOLGEND JAAR WEER ZIE. LIEVE ZOEN.

  3. Klasse Joost; duidelijke boodschap, beetje parfum erover…roos tussen te tanden en volgend jaar op het witte paard naar het Mollebosfist. Mysterieuse naam eigenlijk:o

Reacties zijn gesloten.