Rondje Swolle scooter toertocht

Zwolle – Op zondag 14 juni 2009 vindt vanaf 12.00 uur de tweede editie van de Rondje Swolle/Brommercentrum scooter toertocht plaats. De eerste tocht mocht zich verheugen in een deelnemersveld van ruim vijftig scooterliefhebbers. Het startschot werd door wethouder Gerard van Doorenmolen op het Grote Kerkplein gegeven. “De volgende keer doe ik ook mee” zei van Doorenmolen, zelf een fervent scooterliefhebber.


Foto: Boertien Foto

De Rondje Swolle/Brommercentrum scooter toertocht is een tocht die de deelnemers vanuit de stad (vertrek en eindpunt Blijmarkt) langs mooie plekjes in de regio voert. Het genieten staat hierbij voorop waarbij er onderweg zal worden gestopt voor een ouderwetse picknick. Dat veel van de deelnemers de tocht van 2008 op een retro scooter reden geeft aan dat het vooral een gezellige tocht moet zijn. Een ladies only toilet voor onderweg is aanwezig. Na afloop van de toertocht, de verwachting is rond 17.00 uur, vindt er in en nabij het Proeflokaal op de Blijmarkt een afterparty met livemuziek plaats.

Zowel voor, tijdens en na afloop van de toertocht zal het de deelnemers aan niets ontbreken. Dankzij de medewerking van tientallen sponsors zijn drankjes, lunch, buffet, loterij en een groepsfoto bij de prijs inbegrepen. Voor entertainment zorgen de Meisjes van Plezier terwijl PBN Music & Events met een surpriseact de deelnemers wegschieten. Een loterij met tientallen prijzen maakt het zomerse evenement compleet.

De organisatie verwacht  voor deze tocht – tussen Moederdag en Vaderdag nu ook een Scooterdag – veel animo.  Aanmelden kan tot uiterlijk 7 juni 2009 bij de volgende inschrijfpunten:

VVV – Grote Markt 20 – Zwolle

Proeflokaal – Blijmarkt 3 – Zwolle (info@pfk.nl)

Brommercentrum – Campherbeeklaan 8c – Zwolle (info@brommercentrum.nl)

Deelname aan de Rondje Swolle/Brommercentrum scooter toertocht kost slechts  €9,00 per persoon. Dit is een all-inclusive prijs. Drankjes tijdens de afsluitende afterparty zijn uiteraard voor rekening van de deelnemers zelf.

Voor meer informatie: www.rondjeswolle.nl

Artikel delen:

Reageer