Johan presenteert nieuwe CD op 5 mei

Zwolle – Ze hebben 2009 officieel uitgeroepen tot Johan Jubeljaar. En dat is niet zo verwonderlijk, want na een 12,5 jarig jubileum, een succesvolle theatertour en het uitbrengen van hun 3 cd’s in één box heeft Johan nog wat te vieren. Na lang wachten is het namelijk zo ver, het vierde album van de populaire Nederlandse band komt uit.

De  release van het album, genaamd ‘4’, is op 4 mei. Het album is, naar eigen zeggen, een vintage Johan plaat geworden waarvan de nummers rocken en swingen op een eigen manier. Johan heeft op ‘4’ tien nummers gezet, allen voorzien van ‘glorieuze melodieën die zich vastzetten in je kop’. De plaat verschijnt in twee edities: als een uitvouwbaar digipack en op vinyl met uitklaphoes plus een cd.

Het eerste optreden na de officiële release is op het Bevrijdingsfestival Overijssel, op 5 mei op Podium Kink FM. Hier zal de band zijn nieuwste album presenteren met een spetterend optreden. ‘4’ zal uiteraard ook te koop zijn op het festival in de mechandise-stand. Hier zal Johan voor hun fans ook de tijd nemen om een uitgebreide signeersessie te geven.

Johan speelt op 5 mei op Podium Kink FM in het Park de Wezenlanden van 20:00 tot 20:50 uur.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer