Deltion studenten werken mee op Bevrijdingsfestival

Zwolle – Deltion studenten van diverse opleidingen presenteren zich dit jaar op het Bevrijdingsfestival. Onder andere in een bruisende blikvanger: De Deltion Lounge, een relaxplek met een waterspuwende Fonteinbar.

Bezoekers kunnen er in de sfeer van het festival kennismaken met diverse opleidingen van het Deltion College. Anderzijds is de samenwerking met het Bevrijdingsfestival voor Deltion studenten een goede mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. In de alcoholvrije Fonteinbar schenken studenten van de opleiding Horeca drankjes en kunnen bezoekers genieten van ‘freedom fortunecookies’, gemaakt door studenten van de bakkersopleiding. Studenten Artiest geven muziekadvies aan bezoekers over de bands die optreden. Om het relaxplaatje compleet te maken geven studenten Sport & Bewegen gratis nekmassages.

Podiumtechniek & Beveiliging

Daarnaast werken zeventien eerstejaarsstudenten Podiumtechniek vanaf 1 mei tot en met de dag na het festival aan de verlichting en de op- en afbouw van de verschillende podia. Op 5 mei zelf, werken nog eens ruim tachtig studenten van de opleiding Beveiliging mee om het festival in goede banen te leiden.

Niet alleen studenten vertegenwoordigen de Deltion Lounge. ’s Avonds is de Fonteinbar bemand door een grote groep medewerkers van het Deltion College, die als vrijwilligers achter de bar staan.

Artikel delen:

Reageer