De Sjonnies sluiten Koninginnedag in Zwolle

Zwolle – Ondanks de trieste berichtgeving vanuit Apeldoorn en de verontwaardiging en discussie hierover in heel Nederland en Zwolle ging donderdagavond het muziekfeest op twee plaatsen in Zwolle door. De Nieuwe Markt was één van die feestpleinen. Op het Grote Kerkplein gaven De Sjonnies een spetterende show.

De Amsterdammers, die bekend staan om hun interactiviteit met het publiek, lieten zich door de commotie in het land niet uit het veld slaan. Het publiek ook niet, een hele tent vol ging flink uit hun dak! Rond de Kerstdagen komen De Sjonnies voor de laatste keer naar Zwolle. De band houdt kort daarna op te bestaan. In de Broerenkerk zullen ze weer aan hun in het wit geklede fans hun kersteditie ten gehore brengen. Het Grote Kerkplein is traditioneel het podium van Centrale Commissie Oranje (CCO) i.s.m. PBN Music & Events en de omliggende horecabedrijven. Op het plein stond een grote halfopen tent, waar vanaf het middaguur een muzikaal programma met diverse artiesten aangeboden werd.

 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. @lisa..
  Belachelijke reactie!!

  Ik was ook bij de sjonnie’s.. feeststemming was anders dan anders… maar wat wou je ook?
  Om het respectloos te noemen?? Ik heb zeker weten mee geleeft wat er in apeldoorn is gebeurt. maar ik moet ook veder met leven? ik moet ook gewoon me ding doen..

  En om er steeds over te blijven treuren? moet je denk ik toch hulp zoeken bij slachtoffer hulp..
  succes lisa


  Maak melding

 2. @evers dito reactie !!
  Om er steeds over te blijven treuren? Dat steeds noem jij dus al binnen de 24 uur dat het gebeurde?

  jij ook nog succes…en zuip ze nog effe verder want nuchter ben je duidelijk nog niet, zoals je al benoemde; doe gewoon je ding.


  Maak melding

 3. Ik vind dat ze op een goede manier ermee zijn omgegaan, tja sommige dingen gingen wel door maar ook veel dingen niet, dus dat is een beetje een middenweg zoeken. Als je alles stil legt heb je ook een probleem, want waar moeten die mensen heen en ja naar huis is het makkelijkste maar zo zitten de meesten niet in elkaar.


  Maak melding

Reageer