Jongens beroven bejaarde vrouw in Zwolle

Zwolle–Een 76-jarige vrouw uit Zwolle is donderdagmiddag 30 april, rond 12:30 uur, op de Devotenstraat van haar tas beroofd. In haar tas zaten o.a. een portemonnee en persoonlijke (bank)pasjes.

Zij liep met haar rollator, vanuit de richting van de Hogekampsweg in de tunnel, toen zij van achteren benaderd werd door drie jongens tussen de 10-12 jaar met een getinte huidskleur. De bankpasjes werden snel geblokkeerd. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan verstrekt worden via 0800-7000 van Bel M. Naar de tasjesroof wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Stelletje k*tkinderen dat niet weet wat ze aanrichten.
  Vast te jong om te bestraffen en de ouders maar niet weten wat hun kroost uitspookt.
  Zal je zien dat die vrouw ondertussen niet meer alleen over straat wil…


  Maak melding

 2. Jongeren die dit soort criminele dingen uithalen moeten veel strenger gestraft worden .Men is er veel te laks mee en de straffen zijn er lang niet naar .


  Maak melding

 3. 10 jaar geleden beroofden 12 jarigen alleen maar mensen in de randstad. Nu gebeurd het hier ook, en dat ze 12 zijn verbaasd ons niet eens…. 😛 Toen ik 12 was hield ik me bezig met knikkeren en voetbal.


  Maak melding

Reageer