Koninklijk bezoek aan slachtoffers in Zwolle

Zwolle – Koningin Beatrix heeft zaterdagmiddag in de Isalaklinieken in Zwolle een bezoek gebracht aan de slachtoffers van het koninginnedagdrama in Apeldoorn.

Foto: Christian van der Weele

In het Sophiaziekenhuis in Zwolle liggen nog vier gewonden. Eerder vandaag bezocht het prinselijk paar Willem Alexander en Maxima een ander slachtoffer in ziekenhuis De Ligtenberg in Amersfoort. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven bezochten een slachtoffer in het ziekenhuis van Arnhem. De bezoeken zijn strikt geheim gehouden door de Rijksvoorlichtingsdienst. De beveiligingsdienst van de Isala Klinieken verbood toegang aan toegestroomde media en belangstellenden en liet niet toe dat er foto’s werden gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. het was te verwachten dat ze dit zou doen, dat de pers ver weg gehouden wordt is goed, ze komt voor de slachtoffers en hun familie en dan moet er geen pers bij, dit bewijst maar weer eens dat ze niet een vorst op afstand is maar betrokken met de inwoners van ons land, ik hoop dat de slachtoffers hier moed uit putten en snel met de verwerking kunnen gaan beginnen met dat wat hun is aangedaan door een malloot


  Maak melding

 2. bezoek
  Hier uit laat de koningin weer zien dat ze erg betrokken is met het volk.
  Ik wens haar heel veel sterkte met deze moeielijke taak.


  Maak melding

 3. Mogelijk is Beatrix inderdaad een heel betrokken persoon, maar het zou op zich ook kunnen dat ze dit gedaan heeft omdat haar PR-adviseur haar dit aangeraden heeft en ze het niet kon maken niks te doen…  Maak melding

 4. beste Carola ik heb het idee dat jij op 30 april niet gekeken hebt naar de koningin die na het gebeuren haar ontzetting over het gebeuren en medeleven naar de slachtoffers uitsprak dit is iets dat ze zelf wil en niet voor de pr en ook nu zal ze zelf wel bepaalt hebben dat ze dit gingen doen anders was de pers er wel bij geweest ( pr!! )


  Maak melding

 5. tuurlijk is ze betrokken bij de personen,
  slaat dus weer nergens op dat ze geadviseerd is……door een PR sjakkie wat denk je, ze is er zelf ook bij betrokken en heeft het voor haar neus zien gebeuren. het is dan ook niet meer dan normaal om deze mensen te bezoeken, en geloof me dat dit uit haar eigen hart komt hoor!!!!!! en zo ook dat de rest van de fam bezoek heeft gebracht elders in het land!

  sterke voor ieder die door inderdaad die achtelijke malloot in het ziekenhuis liggen of thuis zitten……….


  Maak melding

 6. Ik wist dat ik de knuppel in het hoenderhok gooide met mijn opmerking…
  Bedoel alleen maar te zeggen dat wij Beatrix niet ECHT kunnen kennen en nooit precies weten wat haar beweegt.
  Geloof wel dat ze echt geschokt is hoor (wie zou dat niet zijn?) Maar ik vind het ook niet meer dan normaal dat ze in haar functie de slachtoffers bezoekt.
  En An: het argument dat de pers er niet bij was
  gaat m.i. niet op. Het komt toch wel in het nieuws. Zie hier het weblog of foto van Beatrix’ bezoek aan de Isalaklinieken op de voorpagina vd Stentor…  Maak melding

Reageer