Feestvierders vinden elkaar op Feestjesdate.nl

Zwolle – Altijd al op een toplocatie een feestje willen geven maar nèt te weinig gasten? Feestjesdate.nl zorgt ervoor dat iedereen groots zijn verjaardag, vrijgezellenfeest of afstuderen kan vieren in De Proosdij in Zwolle. Op de site vind je mensen met dezelfde wens: een topfeest in op een toplocatie! Door jouw feest te koppelen aan dat van twee of meerdere andere feestvarkens heb je ineens heel veel gasten en staat de grote feestlocatie De Proosdij in het centrum van Zwolle tot je beschikking!

 

Hoe moet je dat zien? Je hebt een vrijgezellenfeest en met 25 vrienden zoek je een locatie op een bepaalde datum. Op Feestjesdate.nl kom je Oscar tegen die met 40 vrienden wil vieren dat hij een nieuwe baan heeft en Shereen wil haar verjaardag vieren met 35 vrienden. Met jouw feestje erbij heb je in totaal ineens 100 mensen en staan de deuren van De Proosdij gastvrij voor jullie open. En dat is nog niet alles! Voor €6,- per persoon kun je je gasten een welkomstdrankje, wat borrelhapjes en een top-dj aanbieden en hoef je je nergens druk over te maken; alles wordt voor je geregeld! Geen gesleep met boodschappen, geen troep in je huis, geen te dure dj; je kunt helemaal uit je dak gaan met je vrienden!  

Dus moet jouw examenfeest nog geregeld worden, wil je je 30e verjaardag zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan en heb je altijd al eens willen feesten in een voormalige kerk? Ga dan snel naar Feestjesdate.nl en regel nu snel jouw droomfeest!  

De Proosdij staat aan het Bethlehemskerkplein in Zwolle. Dit monumentale pand stamt uit 1309 en was voorheen in gebruik als kerk. Sinds 1999 is het een van de meest imposante horeca-locaties van Zwolle. 

 

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer