Extra voorverkoopdagen Openluchtbad Zwolle

Zwolle – Tijdens de eerste reeks voorverkoopdagen van 20, 21 en 22 april jl. voor het Openluchtbad aan de Ceintuurbaan in Zwolle heeft ongeveer een derde van het totaal aantal abonnementhouders hun abonnement opgehaald. Voor degene die nog niet is geweest of nog geen gelegenheid heeft gehad zijn er nog drie voorverkoopdagen. Deze zijn op donderdag 7 mei van 18.30-20.30 uur, vrijdag 8 mei van 18.30-20.30 uur en zaterdag 9 mei van 14.00-16.00 uur.

Vergeet niet uw abonnement op één van deze dagen op te halen, want het zou jammer zijn als wij u met een brief moeten attenderen dat u uw abonnement nog niet heeft opgehaald. Dat betekent namelijk ook dat de voorverkoopprijzen niet meer geldig zijn en er per persoon 6 euro meer betaald moet worden. Dus voor wie nog geen abonnement heeft: komt allen tijdens de tweede reeks voorverkoopdagen! Neem uw PINpas mee (geen cashgeld), een pasfoto en uw agenda om vrijwilligerswerk in te plannen. Een heel team aan vrijwilligers zit weer voor u klaar en ontvangt u van harte.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. vergeten kaarten op te halen ?
    Wij zijn helemaal vergeten de kaarten op te halen. Is er nog een mogelijkheid waarop dat nog kan tegen de kortingsprijzen?

    Hartelijke groeten
    Annie Sandmann


    Maak melding

Reageer