Symposium ‘Zwolle sport onbeperkt’

Zwolle – Met een breed opgezet symposium op woensdag 13 mei 2009 krijgt het Zwolse Jaar van de Gehandicaptensport een constructief vervolg. De verwachting is dat aan het eind van het symposium er meer inzicht is in de behoeften en knelpunten binnen de gehandicaptensport. Tijdens het symposium Zwolle sport onbeperkt van 13 mei 2009 wordt hoog bezoek verwacht dat op gepaste wijze het symposium gaat openen.  

´Zwolle sport onbeperkt´ is het motto van het Jaar van de Gehandicaptensport en de titel van het symposium van 13 mei 2009 dat georganiseerd wordt door de gemeente Zwolle en SportService Zwolle samen met organisaties voor gehandicapten. Sporters, bestuurders, belangenbehartigers, sponsoren, sportaanbieders, vrijwilligers, kortom iedereen die betrokken is bij de gehandicaptensport is van harte welkom. 

Wat zijn de mogelijkheden en de onmogelijkheden in de gehandicaptensport en hoe kunnen we in Zwolle bereiken dat iedereen meedoet aan sport, ook gehandicapten, is een van de vragen die tijdens het symposium aan de orde komen. Met presentaties van Nico Rienks, oud Olympisch kampioen roeien, paralympisch sporter Marleen Sanderse en een demonstratie van een gehandicaptensport worden de genodigden geprikkeld om te discussiëren rond een aantal thema´s.

Aan het eind van de avond, zo verwacht de organisatie, is er meer inzicht in de behoeften en knelpunten binnen de gehandicaptensport en kunnen er richtlijnen voor samenwerking en het sportbeleid geformuleerd worden, zodat gehandicapte sporters meedoen en onbeperkt kunnen sporten.

Het symposium wordt gehouden in de ZBC hal aan de Ossenkamp 5 in Zwolle.

Meer informatie

Op www.zwollesportonbeperkt.nl, activiteitenkalender vindt u meer informatie over het symposium, het programma, de thema´s en een routebeschrijving. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Gabriëlle Sleurink, telefoon (038) 498 32 71 of g.sleurink@zwolle.nl.  

Aanmelden

Als u het symposium wilt bijwonen dan kunt u zich tot en met 6 mei 2009aanmelden. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: zwollesportonbeperkt@sportservicezwolle.nl onder vermelding van aanmelding symposium. Vermeldt in uw mail uw naam, eventueel organisatienaam, adres- en e-mailgegevens en uw telefoonnummer en of u rolstoelafhankelijk bent. U kunt meedoen aan één van de themasessies. Bij uw aanmelding vermeldt u twee thema´s waar uw belangstelling naar uitgaat. Op basis van de aanmeldingen wordt bepaald wie aan welke discussie deelneemt. Meer informatie over de thema´s is te vinden op www.zwollesportonbeperkt.nl, activiteitenkalender.

U ontvangt een ontvangstbevestiging na uw aanmelding. Op 13 mei 2009 wordt bekend gemaakt bij welke themasessie u bent ingedeeld.

Artikel delen:

Reageer