Stepteam Zwolle actief

Zwolle – Leden van Stepteam Zwolle zijn de afgelopen weken actief aan het steppen geweest. Naast de wekelijkse trainingen vinden er tourtochten en wedstrijden plaats, georganiseerd door de Nederlandse Autoped Federatie. De wedstrijden die onlangs hebben plaatsgevonden zijn de Stepcross in het Kotterbos bij Almere en de tijdrit op de Afsluitdijk. Wim Brink en Arie Folkers hebben bij beide wedstrijden gestreden in de categorie heren veteranen.

De Stepcross op 18 april was een zware wedstrijd, mede door het parcours en de nog weinige crossen die gestept worden. Wim Brink mocht finishen als 8e gevolgd door Arie op vijf minuten later als 11e. Beide heren hebben op 2 mei gestreden op de afsluitdijk. De wedstrijd was een tijdrit, waarbij de bijna 40 km lange afstand vanuit Den Oever naar Harlingen individueel afgelegd moest worden. Wim Brink heeft door het intensief trainen zich bewezen met deze tijdrit. Hij finishte als 4e heer bij de veteranen. 

Tussen beide wedstrijden door was er ruimte voor een steptocht door het Twentse landschap. Een aantal leden hebben hier genoten van de tocht van 40 of 85 kilometer in de mooie omgeving rond Hengelo. 

Nu Stepteam Zwolle meer dan een jaar bestaat en meer actiever wordt zijn er sponsoren geworven. Als sponsors van Stepteam Zwolle mogen begroet worden: ‘Blankier shortlease’ en ‘ASN Upper’, beide gevestigd in Zwolle.

Op dit moment is het team bezig met een kledinglijn en zullen binnenkort de sponsoren te vinden zijn op de stepkleding. Inmiddels is het stepteam voorzien van logo en helmen. Deze helmen worden gesponsord door Stepwinkel.nl .

Het bestuur van Stepvereniging West Overijssel, waar Stepteam Zwolle onderdeel van is,  is blij met de groei en opmars van dit team. Ze hoopt na de goed bezochte ‘Opstepdag’, gehouden in Zwolle op 28 maart, nog meer leden te verwelkomen. 

Mocht u het stepteam willen sponsoren of bent u geïnteresseerd om een keer mee te steppen? Zie voor meer informatie over Stepteam Zwolle zie: www.stepteamzwolle.nl

 
 

Artikel delen:

Reageer