Meisje gewond na kopstoot van jongen

Een 17-jarige Zwollenaar is vrijdagavond aangehouden op de Jufferenwal voor mishandeling van een 16-jarige plaatsgenote. De jongen wordt er van verdacht het meisje een kopstoot te hebben gegeven. Het meisje hield er een gescheurde lip en een gekneusde neus aan over. De jongen werd ingesloten op het bureau.

Op basis van een door getuigen aangeleverd signalement kon zondagochtend rond 03.50 uur een 33-jarige Zwollenaar worden aangehouden op het Bethlehem Kerkplein. De man wordt ervan verdacht kort daarvoor een andere man een kopstoot te hebben gegeven op de Grote Markt. De Zwollenaar werd ingesloten op het bureau.

Een 24-jarige Zwollenaar is zaterdagnacht aangehouden op de Voorstraat. Hij was met een stel vrienden uit in een café en viel andere bezoekers lastig. Hierop werd hij door de portiers verwijderd. Omdat de man het hier niet mee eens was werd hij agressief en schold een medewerker van de politie uit. Hierop werd hij aangehouden. Bij de aanhouding sloeg en schopte de man wild om zich heen. Hij werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen: