Evenaring bezoekersrecord: 140.000 bezoekers

Zwolle – In de loop van de middag was het bezoekersaantal van het Bevrijdingsfestival dermate opgelopen dat besloten werd om geen mensen meer toe te laten. In de stad waren borden opgehangen om de mensen te ontmoedigen naar het Park de Wezenlanden te gaan.

Ondanks het slechter wordende weer zat de stemming er nog goed in en de vele tienduizenden hadden en hebben het nog steeds reuze naar de zin. De diverse optredens gaan nog tot middernacht door. Halverwege de avond, als er weer bezoekers worden toegelaten, is de schatting dat er 140.000 festivalgangers zijn geweest.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het terrein weer zo vol zou zijn (gezien de programmering in vergelijking met vorig jaar).


  Maak melding

 2. Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het terrein weer zo vol zou zijn (gezien de programmering in vergelijking met vorig jaar).


  Is gratis h?, als ze 15 euro hadden gevraagd niet hoor. 😉


  Maak melding

 3. Wat doet die lucky fonz hier eigenlijk? Dat is toch niet om aan te horen – of mis ik wat?
  Voor de rest toch leuke namen erbij. Jammer dat ik andere verplichtingen had vandaag.


  Maak melding

 4. Leuke namen? Geweldige line up met Voicst, Ilse, THE WOMBATS, De jeugd van tegenwoordig (mwah mwah, leuk voor mijn lijstje), Johan, de zwollenaar BERTOLF met zijn PRIMEUR: éérste live optreden met Miss Montreal, duo. En de geweldige afsluiteR: Guus Meeuwis 🙂


  Maak melding

 5. Dat is toch niet om aan te horen – of mis ik wat?

  Hij zingt inderdaad gewoon vals, maar weinigen lijken dat ook op te merken volgens mij. Hij heeft wel goede teksten in zijn liedjes.


  Maak melding

 6. de zwollenaar BERTOLF met zijn PRIMEUR: éérste live optreden met Miss Montreal, duo.

  Dat vond ik wel een klein tikkie jammer, want dat heb ik twee weken geleden in de Singel op zondag diezelfde Bertolf ook horen zeggen voor zijn duet met Miss Montreal ;D


  Maak melding

Reageer