Frituurvet op straat stremt Nieuwstraat

Zondagmiddag werd rond 14.00 uur de Nieuwstraat in Zwolle enige tijd afgesloten, omdat er op de straat frituurvet lag. Om gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen werd het vet direct verwijderd.

Over een gedeelte van de straat lag een laag frituurvet. Dat kwam uit een ton die was overgelopen. Volgens de politie was het vet waarschijnlijk afkomstig van een restaurant. De gemeente Zwolle zorgde voor de verwijdering van het frituurvet.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. waaar gaat dit heen met weblog zwolle. ojeeeee frituurvet op straat……. uitrukken met cameras want dit is wereld nieuws. dit blijkt wel weer dat er in zwolle nooit wat te beleven valt anders gingen ze er hier niet op zo,n waardeloze gebeurtenis af
  ———————
  Edit:
  Als je getipt wordt en je bent in de buurt, dan ga je erop af.
  Maar waarom ga ik hier nog op in…
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 2. Ja rare reactie Bennie!
  Ga je nu ook de Stentor bellen waarom ze daar aandacht aan besteden?
  Leuk juist om te lezen hoor Weblog !!


  ⚠️ Meld

 3. Ik vind de vraag nog spannender of het toevallig is dat de pot “overgestroomd” is bij een rioolputje…. Is hij toevallig overgestroomd of… Toeval scheelt in ieder geval een flinke boete 😉  ⚠️ Meld

 4. en bennie als je het geen goed nieuwsfeit vind voor jou tijd om het door te lezen dan skip je het toch gewoon door! zo makkelijk is internet. dat je de tijd hebt genomen om er op te reageren is een duidelijk punt dat het nieuws je op de een of andere manier heeft gegrepen. en dat is nu juist de bedoeling.
  voor de een stelt het niks voor , voor de ander is het een leuk nieuwsfeitje. en ik vind zelf dat als je via internet een nieuwsmedium probeert op te bouwen dat je hem maximaal moet kunnen onderhouden. dus alle kleine beetjes helpen en zijn een verrassing voor de mensen die vandaag niet in de nieuwstraat zijn geweest.
  ik waardeer het nieuws op dit weblog! niet teveel want ik scrol er zo voorbij als het mij niet pakt.
  ga zo door, van alle kleine beetjes zijn jullie toch al behoorlijk groot geworden!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.