Guus Meeuwis sluit Bevrijdingsfestival in Zwolle af

Zwolle – De Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft dinsdagavond een succesvol Bevrijdingsfestival Overijssel afgesloten. Ondanks de miezerige regen vanaf de namiddag kwamen er maar liefst 140.000 festivalbezoekers op het evenement in Zwolle af! Dat is een evenaring van het afgelopen jaar.


Kayleigh…

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 


Lucky Fonz III…


Je kon ook ’s avonds over de koppen lopen….


Johan…

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Tijd voor positieve berichten…

  Ik vond het super gister, het lijkt er elk jaar weer op vooruit te gaan. Het begint steeds meer op een echt groot festival te lijken…

  TOP!


  Maak melding

 2. Free to dance was ook helemaal top! Lekker sfeertje ondanks de miezerregen en alles ging los! 8.000 feestende mensen Hiaaa
  toch wel minpuntjes:
  Als je automaten neer zet voor consumptiebonnen zorg dan ook dat ze gevuld worden 🙁 en meer vrouwentoiletten. ;D


  Maak melding

 3. Het was een goed feest! Het einde hebben we niet gezien, maar het was wel gezellig en een stuk beter geregeld dan vorig jaar!

  Ondanks de regen ben ik zowaar lichtelijk verbrand 😀

  En voor de zeurpieten: we gunnen jullie ongeveer 360 dagen per jaar rust. Gun 140.000 mensen 5 dagen per jaar ook eens wat…


  Maak melding

 4. Erg lekkere dag gehad.

  Enige wat me wel opviel was het geluidsverschil tussen mainstage en Free 2 dance. Bij Free2dance stond het in de avond vele malen harder.

  Guus was ook geweldig! Gezellig publiek.. hierna nog even snel de laatste 2 nummers mee gepikt van Bart Skills.. heerlijk dat laatste nummer!

  Volgend jaar weer uitbreiden? 😉


  Maak melding

 5. Laatste act van de avond was overigens niet Guus Meeuwis, maar Gascoine, op het Podium de Oogst. Jammer dat hier maar een mannetje of 200 stonden.

  Verder was het erg gezellig en gemoedelijk, terwijl ik dat vanwege de regen niet zo snel had verwacht.


  Maak melding

 6. Was wel blij met de regen, alle rijen waren nu wel goed te doen en kon overal wel redelijk makkelijk komen. Dat was met volle zon onmogelijk lijkt mij. Muntensysteem was ook top dit jaar. Alleen jammer dat die automaten soms uitvielen.


  Maak melding

 7. Ik heb Guus helemaal niet gehoord, de muziek op free2dance stond zo hard dat ik me bed bijna uittrilde ;D Volgens mij was het luider dan andere jaren daar 😀


  Maak melding

 8. smiddags was ik bij Ilse en toen was het tamelijk druk, te druk want om ergens anders heen te willen lopen heeft ons 3 kwartier geduurd want het stond muurvast, ik zei al tegen mijn vriendin dat we savonds niet meer het terrein op zouden kunnen en later bleek dus ook dat het terrein vol was.
  Het was echt te vol en ik was dan ook tamelijk blij met de regen waardoor veel mensen besloten eerder naar huis te gaan zodoende kon ik het terrein nog op bij bertolf en guus en was het tenminste normaal te lopen en te begaan het terrein. Ik had er niet aan moeten denken hoe het was geweest als het mooi weer was gebleven. Dus helaas dat het regende want dat hoort niet bij het festival maar voor de doorloop enzo was het wel prettig.

  Ik vind dat een festival ook leuk moet zijn doordat je juist overal heen kan lopen en overal kan genieten, maar heen en weer lopen was niet te doen smiddags en de rijen bij de muntbarren en eettenten waren dan ook enorm waardoor de doorloop helemaal stuk liep.
  ik heb ook geen idee wat je aan deze mensenmassa zou kunnen doen maar het wordt elk jaar drukker en aan de ene kant is dat mooi voor het grootste festival van nederland maar of het lekker begaanbaar blijft is de volgende vraag.

  Ik heb in elk geval erg genoten van Ilse, Bertolf en Guus als afsluiting, wat een feestje


  Maak melding

Reageer