57 huurders blij met nieuwbouwwoning

Zwolle – Dinsdag 5 mei kregen de eerste huurders de sleutels overhandigd van hun nieuwe woning aan de Paasloostraaat en Nijerwalstraat in Werkeren, Stadshagen. De overhandiging vond plaats op het kantoor van Woningstichting Openbaar Belang aan de Binnengasthuisstraat.   

In totaal zullen 57 huurders hun intrek nemen in een woning van dit nieuwbouwproject in Werkeren. Openbaar Belang heeft met name startende samenwonenden en gezinnen met kinderen blij kunnen maken met deze eengezinswoningen. Naast de sleutels ontvingen alle huurders, als welkomstcadeau, een gevulde bloembak voor aan de gevel van de woning.  

De bloembakken zijn een kenmerkend onderdeel van het ontwerp van de woningen die een  ‘jaren dertig’ karakter kennen, de zogeheten tuinsteden. De woningen zijn ontworpen door Han van Zwieten Architecten uit Amersfoort. Bouwcombinatie Stadshagen realiseerde het project. Het totale nieuwbouwproject bestaat uit 83 woningen, waarvan 57 huurwoningen en 26 koopwoningen. Het project wordt in zijn geheel voor de bouwvak opgeleverd. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd en verkocht.

 

Artikel delen:

Reageer