Leger des Heils organiseert Festival Kunst en Theater

Zwolle – Het Leger des Heils in Zwolle organiseert op maandag 11 mei in het kader van het project “Kunst en Theater” een festival in Theater Odeon, de Dommerholtzaal. Tijdens dit festival treden mensen op die door het Leger des Heils worden opgevangen of begeleid. Het Leger des Heils organiseert in verschillende steden festivals die toewerken naar het Majoor Bosshardt Gala op maandag 8 juni in Carré in Amsterdam.

Binnen het programma “Kunst en Theater” kunnen mensen hun creatieve talent ontwikkelen. Zo houdt het Leger des Heils workshops op het gebied van beeldende kunst, zang, dans en muziek. Dit kan leiden tot nieuwe contacten en een zinvolle besteding van vrije tijd. Een stimulans voor mensen die vaak hard moeten werken om hun problemen op te lossen. Tijdens het festival in Odeon worden de volgende acts opgevoerd: linedance, djembé, een muziekgroep en een uitvoering van de musical The Wizard of Os. In de foyer zijn kunstwerken te bewonderen die zijn gemaakt tijdens de workshops schilderen en fotografie.

Belangstellenden voor festival Kunst en Theater op 11 mei in theater Odeon in Zwolle kunnen toegangskaarten van € 5,00 per stuk bestellen bij/via de projectleider Leo van Ingen: 06-30508272 of via l.vaningen@legerdesheils.nl

De aanvang is om 20.00 uur.

Het Leger des Heils verleent jaarlijks professionele hulp aan bijna 35.000 mannen, vrouwen en kinderen. Dit gebeurt vanuit een christelijke motivatie waarin rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit centrale waarden zijn.

Artikel delen:

Reageer