Rene de Heer kandidaat-lijsttrekker VVD Zwolle

Zwolle – Het bestuur van de VVD Zwolle heeft woensdagavond Rene de Heer voor als kandidaat-lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2010. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering in restaurant Het Engelse Werk.

Rene de Heer (38) is momenteel vicevoorzitter in de Zwolse gemeenteraadsfractie namens de VVD. In het dagelijks leven is hij werkzaam als communicatiestrateeg en operationeel manager bij een communicatiebureau in Enschede. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 juni kiezen de leden officieel de nieuwe lijsttrekker voor de verkiezingen. Tot die tijd is het mogelijk dat zich een andere kandidaat aandient voor het lijsttrekkerschap. Het bestuur spreekt echter haar voorkeur uit voor De Heer. De huidige fractievoorzitter, Piet van Dijk, heeft vorige week bekend gemaakt zich niet langer verkiesbaar te stellen. Jur Zandbergen, voorzitter van de VVD Zwolle, geeft vanavond een toelichting over waarom het bestuur haar voorkeur uitspreekt voor De Heer als diens opvolger.

Concept Verkiezingsprogramma en Groslijst

De leden van de VVD Zwolle bespreken vanavond ook het Concept Verkiezingsprogramma 2010-2014. Daarnaast maakt het bestuur van de VVD Zwolle ook bekend welke personen er op de groslijst (voorlopige kandidatenlijst) staan. Het verkiezingsprogramma en de groslijst worden eveneens op 24 juni officieel vastgesteld door de leden. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden zich nog opgeven voor kandidaatstelling bij het bestuur. De volgorde van de kandidaten op de lijst zal echter pas worden bepaald bij de Algemene Ledenvergadering van 3 november 2009.

Groslijst alfabetische volgorde:

  1. M. Bilstra
  2. W. Bramer
  3. F. Breure
  4. S. Bus
  5. Th. van Campen
  6. L. Conradi
  7. L. van Daalen
  8. R. van der Graaf
  9. R. de Heer
  10. A. Keizer
  11. G. van der Kooy
  12. J. Liebrands
  13. P. Loos
  14. N. Middelbos
  15. E. Post – van Zon
  16. R. Reurink
  17. M. Roefs
  18. R. Tiezema
  19. A. van de Vegte
  20. E. Vinken
  21. J. Vonhof
  22. A. Westra
  23. H. Wijnen
  24. L. de Wolff
  25. J. Zandbergen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Rene de Heer kandidaat-lijsttrekker VVD Zwolle”

  1. en…. heeft Rene de heer alweer een nieuw scharrel gevonden? 😀
    Wat me wel opvalt is dat A.Westra deze keer beduidend lager op de lijst staat dan dat bij de vorige verkiezingen was.
    De relatie loopt niet zo lekker? 😉

Reacties zijn gesloten.