Dineren in het donker

Zwolle – Dineren in het donker brengt je in een wereld die je nog nooit hebt ervaren. Laat je meenemen door een reis van smaak, geluid en tast. Op woensdag 13 mei organiseren 6 studenten van het Deltion College opleiding Horeca ondernemer manager Fast Track in Restaurant EVEN een prikkelend diner, waarvan de opbrengst ten gunste komt van het KNFG Geleidehonden.
 
De avond EVEN BLIND begint om 18.00 uur met een ontvangst in de sfeervolle en verlichte restaurantzaal onder het genot van een aperitief. Nadat alle gasten zitten wordt het licht gedempt en maakt de bediening zich klaar voor de smakelijke reis in het donker. Ervaar zelf op de muzikale klanken, hoe het is om niets te zien en puur en alleen af te gaan op geluid, op tast, op geur en op smaak. Beleef en proef hoe het is, omdat wat nu eigenlijk als heel vanzelfsprekend wordt bevonden, nu daadwerkelijk smaakt als niet van te voren de fantastische opmaak en het prachtige kleurenpallet op het bord zichtbaar zijn.

In het donker zal de stemmingsvolle bediening, die zonder licht perfect functioneren, zorgen voor een compleet 3-gangen menu. Het advies is dan ook om de avond verder op zijn beloop te laten en je te laten verrassen door de gerechten van de chef. De bijpassende wijnen laten iedere gang tot zijn recht komen en is een heerlijke aanvulling op de avond.

Voor ? 37,50 all-in geniet u niet alleen van lekker eten en drinken zonder iets te kunnen zien, maar doneert u samen met ons gedurende één jaar 5 puppy’s die opgeleid worden tot geleidehond.

Wilt u deze ervaring die uw avond gegarandeerd in een andere dimensie brengt ook beleven! Reserveer via de reserveerpagina van restaurant EVEN of mail naar reserveren@restauranteven.nl o.v.v. even blind.

Artikel delen:

Reageer