Heitje voor studenten-karweitje

Zwolle – Je moeder verkopen op Ebay is zóóo 2008. StudentSellsTalent.nl, een website van Windesheim studenten, biedt de mogelijkheid om je kennis en talenten te verkopen. Dát is pas echt 2009.   

StudentSellsTalent is een online platform waarop studenten studie en hobby gerelateerde diensten kunnen aanbieden. Hierbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld bijlessen wiskunde of andere vakken, webdesign, belastingpapieren invullen, ondersteuning bij computer problemen maar ook advies met betrekking tot binnenhuisarchitectuur. De studenten krijgen dan een eigen account waarop zij hun diensten kunnen aanbieden en promoten.

De site zal met twee weken online zijn, maar uiteraard is er al de mogelijkheid om je in te schrijven.

De onderneming StudentSellsTalent.nl is gestart door 7 Windesheim studenten, die op dit moment de minor Zelfstandig Ondernemen volgen. Hun idee achter de onderneming is simpel,  op dit moment moeten studenten 4 jaar studeren voor zij geld kunnen verdienen met de opgedane kennis. Terwijl ze na 1 jaar leren al over kennis beschikken die voor veel mensen als abracadabra wordt beschouwd.

Artikel delen:

Reageer