Halve finale Landstede Basketbal 2

Zwolle – Komende zondag 10 mei speelt het tweede team van Landstede Basketbal de eerste halve finale in de promotiedivisie. De ploeg van Adriaan van Bergen speelt tegen MSV Log.in uit Noordwijk.

“Het belangrijkste is dat we genieten en dat we trots zijn op wat we hebben bereikt”, sprak coach Van Bergen aan de vooravond van de Final Four. Met een gemiddelde leeftijd van twintig jaar is het Zwolse team piepjong. “Zij hebben meer ervaring en kilo’s, maar als wij in ons spel komen dan kunnen we van iedereen winnen,” aldus Van Bergen. De wedstrijd begint om 16.00 uur in de ZBC-Hal (Ossenkamp 5 te Zwolle) en de toegang is gratis. Volgende week zondag 17 mei wordt de return gespeeld in Noordwijk.

Landstede Volleybal – Jong Oranje

Voorafgaand aan de basketbalwedstrijd speelt Landstede Volleybal om 13.00 uur een oefenwedstrijd tegen Jong Oranje. Deze wedstrijd wordt gespeeld ter voorbereiding op de tweede ronde van de WK-kwalificatie. Jong Oranje hoopt zich hier te plaatsen voor het Junior WK 2009 te India. Ook hiervoor is de toegang gratis.

Artikel delen:

Reageer