Algemeen Log 39

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 40 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

239 gedachten over “Algemeen Log 39”

  1. Kom wel eens feestende Berkummers tegen, vaak, maar in de kantine? :'( In onze mooie binnenstad, bij het Bevrijdingsfestival, Vrolijkheid, Weijenbelt, op internet bij LWL. Is die kantine dan niet zo gezellig? Kleurrijk is ie in ieder geval…..

  2. Koko gaat vanmiddag even met familie op de pont naar Zwolle, aanleggen bij Engelse werk of even op terras in centrum. Lekker weertje zo. 🙂 8)

  3. Wat een prijzen bij Engelse werk zeg 🙁 gakbal 4,-) :'(met uitzicht op rollator’s en scootmobielen. Koko koopt gakbal wel in Hattem. 😛

  4. Ben je er zo één Koko? Balletje met drankje in ‘Attem kopen, omdat het gemiddeld per stuk 15 eurocent goedkoper is. Vervolgens op de fiets jumpen om uren op een bankie voor Krisman van het uitzicht te genieten? 😮

  5. goeie gakbal in attem maar 2,- x 4 (fam Koko)= 8,-. Verschil met gakballen dan al 8,-. Koko rijdt volgende keer wel door naar De Pierik, daar hebben ze betere prijzen (volgens (betrouwbare :D) bronnen) 8)

  6. Kom net bij Pierik weg. Gakbal kost 3,50, maar dan wel een hele grote. Saté met friet of geb. aardappelen met rauwkost en slaatje 9,75. Smullen maar Koko.

  7. Aha…we kregen laatst in Steenwijk toch een heerlijke ballen. En groot, zo groot heb ik nog nooit een gakbal gezien. Gooi niet snel brood weg, maar nu kon ik alles echt niet op. Wat ze kosten, oef dat weet ik niet….

    Maar voor een heerlijk balletje saus wil ik best wat betalen. Tjonge wat zit er een verschil in kwaliteit in die ballen. In voetbalkantines betaal je ook rond de 2.50 voor een balletje-saus.
    We hebben geloof ik 13 voetbalkantines in ONS MOOIE ZWOLLE (incl de profs). Ach daar zit ook vast wel een lekker balletje tussen, die je tenminste qua smaak met de ‘Attemse bal kunt vergelijken?

    Om een lang verhaal kort te maken: voor een goed en betaalbaar balletje-saus hoef je écht niet naar ‘Attem. 😉

  8. Als je toch naar Zwollywood wilt rijden voor goed meeneemeten voor jou en je family: frikandelletje Van Der Kolk. Niet te versmaden, betaalbaar en zelf gemaakt (bijzonder, net als de speciaalsaus).

  9. Over die frikandellen h?… verkopen ze die ook ongebakken, zodat ik ze hier thuis zou kunnen bakken? Weet iemand dat?!

  10. Koko vindt frikandel van Hanos (Merk jumbo) het lekkerst. Lekker pittig van smaak. Tja ook door moet Koko voor naar Zwollywood. Gakbal bij t’haventje in ‘attem is ook super 2,-.

  11. Bedankt voor de tip Koko. Moet ook nodig weer eens bij de Hanos kijken, is al te lang geleden. Even ergens een pasje zien te lenen.

    Kijk dat vind ik wel weer een nuttige tip….’t Haventje klinkt als prima uitzicht. Maar uh, je prijzen zijn allemaal zonder satehsaus neem ik aan.

  12. Goeie, dan mogen de terrassen van sportkantines meetellen wat mij betreft. Zo heb ik namelijk bijzonder slecht nieuws…..De meest gerenomeerde Zwolse amateur-voetbalclub is haar terrasje kwijtgeraakt! Door interne verbouwing.

  13. Thnx Dick!
    De volgende keer dat ik weer in Zwolle ben neem ik een lading mee naar Twente 🙂 Zal ik ze hier bij mijn vrienden eens introduceren ;D

  14. Vrees dat jij gaat scoren in Twente P! Boor je zo ff een nieuwe markt aan in het land van Grolsch. Zou van de week vast even langswippen bij de familie aan de Assendorperstraat; een leuk % uit het vuur slepen 😉

  15. @ Koko, op de accomodatie van WVF; beschouw ik als interne verbouwing. Het typte idd een beetje vreemd weg, dat geef ik toe.

  16. Haha… ja, straks openen ze hier ook nog een vestiging… Ach ja, als geboren Zwollenaar moet je toch een beetje je eigen cultuur bewaken h?, nooit 100% integreren 😉

  17. Klasse -P-, dus je komt vrijdag ook nog even? Je bent vast lang niet de enige van buiten de stadsgrenzen. De komst van Koko lijkt me ook een zekerheidje.

  18. Van Plantje zullen jullie de komende dagen wellicht wat minder last hebben. Na een succesvolle installatie van Windows 7 RC en Internet Explorer 8 heb ik op mijn desktop problemen met Weblog Zwolle. Verder nergens problemen mee, alleen met deze site! Inmiddels heb ik bij Microsoft een verzoek voor ondersteuning uitstaan…op andere systemen werkt het namelijk prima met IE8 en Weblog Zwolle. Ik neem aan, dat dit voor de admins ook geen bekende problemen zijn.

    Overigens gisteren bij Motorclub de Zweef in Nieuwleusen het eerste optreden voor 2009 gehad. Dat was wel weer even goed los gaan! Ik wist niet dat Volbeat het zó goed deed!

    ==========

    Klacht over Windows 7 RC en Internet Explorer 8 is niet bekend hier.

  19. Ook niet meer écht onder de indruk van de sportho*rnalistiek in reklameblaadje De Swollenaer. Tjonge, Piet quote zijn eigen zoon
    vorige week. Nu praat Harry met zijn broer. En interviewd Piet Ellen Lans die ie 15 jaar geleden ook al stalkte :'( Geintje Piet 😉
    Maar serieus, een beetje hoofdredacteur stuurt Harry toch naar de zoon van Piet. En laat Piet Harry’s broer een mening geven?

  20. 😀 😀 😀 Merkwaardig, het lijkt wel of hij nu al bij Westerveld loopt 😮
    En hij oogt nog zo fris. Van park de Weezenlanden, met dat gewicht strak door de spits naar Westerveld. Met zo’n hobby (gezien zijn naam) en zoveel dames die zijn hobby geweldig vinden om hem heen…
    een bovennatuurlijk monster 😮

  21. Maar je gaat me toch niet vertellen dat jij de enige bent die hem heeft weten vast te leggen op de gevoelige plaat? Met al die weblog-fotograven, de plaatselijke-Telegraf kiekjesmakers, Ferdy D. van de Zilveren Camera, Pedro, Jan Stap van de Telegraf-in ruste en bijkomend van een vermeend auto-ongeluk….Bravo Gezellig!

    Kun je er straks zo bij tussen ploffen als de World Pressfoto deze kant weer op komt.

  22. Domme vragen bestaan niet, maar het feestje waar ze het over hebben, is natuurlijk het enige echte Weblog Zwolle Feest! 8)

  23. Aha, ik had al wel zo’n vermoeden… Mja, dat gaat em voor mij dan helaas niet worden :'(
    Overdag hele dag naar college, ’s avonds nog even aan het werk want zondag zit -P- lekker in de Kuip ;D

    Desondanks wens ik iedereen natuurlijk een fantastisch feest toe en de volgende keer bin ich dabei! 😀

  24. Maar dat is zondag. Vrijdag kun je toch wel ff een uurtje of 2 vrijmaken van

    ’s avonds nog even aan het werk

    Of ben je te uitgeblust van 1 hoorcollege overdag—-oeps ik heb ook maar 1 college meegemaakt in mijn leven, dus daar kan ik niet echt over meepraten :'(

  25. Haha, nee, het ligt beetje lastig. Ik werk en studeer daarbij ook nog eens aan de UT. Aangezien ik normaal mijn weekend daarvoor gebruik en ik nu de hele zondag weg ben, moet dat vrijdag gewoon gebeuren… En 2 uurtjes vrij maken… ik moet ook nog een uur rijden h?… en een uur terug 😉
    Maar desondanks lijkt het me wel erg gezellig, Dick.
    Ben eigenlijk wel benieuwd wat de gemiddelde leeftijd hier is bijvoorbeeld…

  26. Er schijnen nog genoeg vrijgezellige vrouwtjes rond te lopen in mooi Zwolle. Je zou er kunnen overnachten, bespaard je reistijd op de vrijdag die je kunt investeren in gezelligheid. Niet onbelangrijk in het leven. Maar je moet dan wel snel zijn, 4 dagen investeringstijd….anders loop je toch morgen ff de campus van Windesheim binnen, of je pikt woensdag een terrasje (wordt deftig weer) aan de Voorstraat. Bij het Zwarte Paard tref je in elk geval leeftijds- en studiegenoten. Nou ja, wie weet….wat niet is kan nog komen. Wel gaaf dat je naar de bekerfinale gaat….ben denk ik ook voor Twente. Gewoon omdat ze na AZ de beste waren dit jaar, H*erenveen was 6e? Maar Gezellig is voor die vage Friezen en daar wil ik geen ruzie mee want hij heeft een privé-buffel. Tja en wat leeftijd betreft….misschien kunnen we een klein onderzoekje doen. Maar ik weet niet of ik vrijdag wel zin heb in cijfers. 8)

  27. Haha. Ach ja, doordeweeks naar Zwolle en Windesheim wordt em dus al helemaal niet h?… werken gaat gewoon door.
    En ik heb het trouwens wel even gehad met studerende meiden uit Zwolle :S Bovendien zijn de meiden in het Paard te jong…
    En de bekerfinale wordt inderdaad gezellig. Ik hoop overigens ook nog even een play-off wedstrijd van FC Zwolle mee te pakken, als dat allemaal lukt…

    Waar is het feestje trouwens? Ik begin nu toch wel nieuwsgierig te worden en te twijfelen… Komen daar geen vrijgezelle dames? 😛

  28. en wat Gezellig doet moet hij (of zij?!) zelf weten 🙂
    Ik was vorig jaar bij SC Heerenveen – FC Twente (uitvak uiteraard) en kan niet echt zeggen dat de Friezen in het stadion een “Gezellige” sfeer hebben 😉 😛

  29. Maar je ziet niet of er vrijgezellige dames komen!
    Misschien kan de admin nog wat doen, met een soort “spoed-dating topic”?

  30. Admins….misschien hebben jullie er iets aan. Het probleem dat ik had lijkt op het eerste gezicht te liggen aan een combinatie van Windows 7, Internet Explorer 8 en Microsoft Office Live add-in 1.3. Die laatste is tegenwoordig onderdeel van de suite waarin Windows Live Messenger 2009 geleverd wordt en was de oorzaak van het probleem.

    Tenminste…daar lijkt het vooralsnog op. Heeft me wel heel wat testwerk gekost!

  31. @Plantje
    Dankjewel voor je testwerk! Ik heb (gelukkig) zelf al een poos geleden de overstap gemaakt naar de Mac. Ook om mij heen ken ik eigenlijk niemand meer, die nog Windows gebruikt. Vandaar dat ik dit soort dingen niet kan testen, en vandaar dat ik dus blij ben met je bevindingen.
    Ik ben er vrijdag ook bij, schiet me maar even aan! Er komen veel verbeteringen aan voor de site, wie weet kan en mag ik dan al een tipje van de sluier oplichten. 😀

  32. @dick / @-p-
    Misschien kan de BBB zondag meegaan in de trein naar Rotterdam. Deze kan het vrouwelijke gedeelte van het publiek alvast in hogere sferen brengen voordat de finale begint. Vijfde trouwens Dick, te wispelturig. De traditionele top drie heeft in ieder geval geen driepunter weten te behalen tegen ons dit jaar

  33. @dick, vrouw koko had net koko’s bijdrage aan haar moederdagcadeau gehad 😀 daar kan geen bbb tegen op 😮

  34. Anita Witzier is nu in een hotel in Giethoorn voor opnames van Memories….
    Kan die comedy ook een keer naar Zwolle worden gehaald? Lachen!!!

    Bovendien ziet Anita er nog goed uit.

  35. Klinkt dapper en gezellig, Gezellig. Als die BBB een beetje liefde en zorg krijgt kun je er nog veel plezier aan beleven. Volgens mij ben jij nu gewoon juridisch eigenaar…..baan opzeggen en de BBB benutten op zijn specialiteit. Vercommercialiseren en de hele wereld ligt aan je voeten, je komt nog in Hollywood terrecht. Noem je je “bestseller” toch gewoon “Van Zwollywood naar Hollywood” deel 1 desnoods. Je hoeft alleen maar te zorgen dat ie in leven blijft. Aan zijn trekken komt ie wel.

  36. Tim jij mag vast ook wel lid worden hoor. Gezellig is de moeilijkste niet. Je hoeft alleen maar affiniteit te hebben met 1 van de 3 B’s. Overigens noemt iedereen een maat van mij ook “Buffel”. Als je dan lid bent….mag je van mij ook voorzitter worden. Al zal dat ff democratisch moeten gebeuren.

    Zwollenaar = Arie Slob, zie link.

  37. @koko
    Graag gedaan Koko !

    @Tim
    Jij mag lid worden van de club, we zoeken nog een goede PR man. De eerste B staat overigens voor Boliviaanse !!!

    @-P-
    Ik ga dus met de trein. Echter, het kan zo maar zijn dat de BBB per bus naar Rotterdam gaat. Als dit daadwerkelijk het geval is dan zullen de dames in dit vehicle een prettige reis gaan beleven.

  38. @ Gezellig
    Wat ben jij dan? Simpel lid, erelid, voorzitter, lid-op-non-actief, status onbekend, betalingsachterstand, geroyeerd of gewoon… gezellig lid?

  39. Mooie comedy hier in Stonevillage en Giethoorn (waar ze eens Rijk de Gooyers boerderij in de fik staken omdat ie te bijdehand werd)….Anita Witzier is voor opnamens in de eerste plaats, slaapt in Giethoorn. Gister was de schoonmaakster razend enthousiast…..Moet eerlijk zeggen knappe, leuke, vlotte meid.

  40. Anita Witzier of de schoonmaakster Dick 😀

    En ga je nog naar FcZ-Cambuur?

    Ik probeer G te mailen maar de mail komt terug, heeft ie een nieuw mail adres?

  41. 😀 😀 😀 Schoonmaakster Jolanda is net die Mien D. uit Zeg eens AAA…. Wel erg lachen. Eigenlijk wil ik altijd weg zijn voor ze komt, maar spontane dingen op mijn weg (als WeblogZwolle) maken soms dat de planning moet worden aangepast.

    Dinsdag he? Moet even kijken want er komen heftige dagen aan….
    Zaterdag 8 uur vertrek naar. Ga er nixxx over schrijven want er kan meegekeken worden 😉 Heel goed zelfs na de plotselinge Weblog-reportage over SVI D-1 😮
    Maar goed zondag tegen de avond terug en ik wilde vrij nemen, maar er moet maandag écht wat gebeuren. (Het was te rustig in Meppel, daar moet ik mijn mijn collega de boel ook nog even wakker houden) dus ik weet het niet. Ga nu de Koninklijke link van Zwollenaar bekijken.

  42. Dick, heb jij je roots in NoordWest Overijssel liggen ? Je hebt het in je postings regelmatig over Steenwijk, Tuk (De Karre) en Giethoorn.

  43. “De Karre” is al weer te lang geleden :'(
    Nee, geen roots hier, ook een heel anders slag als Zwollenaren. En dat bedoel ik niet positief voor hun 😉

    Hoogeveen, NW-Overijssel en Meppel (hkantoor) vallen allemaal binnen ons schitterende gebied! 3 natuurgebieden….vandaag. Waar zetel jij dan?

  44. Zwolse A1-site

    Datum loting bekend

    De datum voor de loting van het zwols voetbalkampioenschap is bekend. De loting zal op 14 mei plaatsvinden in de kantine van de Swolse Boys. Om half 8 zal de loting beginnen. Verdere details zijn nog niet bekend, de organisatie gaf als reactie dat de voorbereiding in volle gang is.

    Hoop en verwacht dat ze ook wel aan WeblogZwolle denken.
    Lullig van die

    Swolse Boys

  45. Dus jij gaat me vertellen dat je de toppers van SVZ E2 niet kan zien zaterdagmorgen daar in Westenholte? 😮 >:( 😉

  46. Oeps Natascha, op 13 mei 2009 om 14:10. Er zijn nog steeds mensen die er intrappen. Ach ja, dan kun je zo’n snuiter ook niet alleen het bootje in laten gaan. Natuurlijk nog wel met (praktijk)voorbeelden van het voornemen proberen af te l*llen. Maar het moet echt gebeuren. We gaan eerst zaterdag maar eens kijken naar wat hij allemaal gaat missen :'(

  47. Dick je doet het vaker als je een link plaatst zorg dan dat je naar het artikel wordt gestuurd en niet naar je comment 😉 dus ff die pagina opnieuw aanklikken; reload heeft in dit geval geen zin 😉

  48. de rooie omroep die altijd (net als broer PvdA en neef FNV ) opkomt voor de arbeiders betaald die vent van de wereld draait door meer dan 4 ton(belastinggeld!). voorzitter Keur (zelf meer dan 2 ton in tuk) vind het prima. dit in een tijd dat de mensen die met hun vara-gidsje op de bank zitten geen kwartje in de zak hebben en velen zelfs geen werk. de door velen hier afgezeken balkenende werkt 3x zoveel voor veel minder. wie o wie kan dit ff rechtpraten voor een leek als ik ?

  49. @Joop
    Het zijn inderdaad mooie bedragen die er in (publieke) omroepland te verdienen zijn.

    Ik kan me voorstellen dat je dergelijke bedragen te hoog vindt. Gelukkig leven we in een democratie en heb jij het recht om hier wat van te zeggen.

    Je kunt een actie beginnen om aandacht te genereren voor je standpunt. Zet ‘m op !!!!!

  50. Joop, Ik kan het niet goedpraten. Al verdient balkenende zeker wel waar hij recht op heeft, en dat in tegenstelling tot die omroepbaas. Die zal ook wel veel doen, maar heeft toch een minder verantwoordelijke functie. Wij hebben commentaar op het beleid van Balkenende en bijbehorende mensen.

  51. @ Gezellig gister 19:56: idd en van AZ’67/international en van hoofdtrainert van WVF en van een keer mogen invallen en gelijk Jaap Wolf van WHC uitschakelen en winnen 😉

    Toen wij een WVF-3mteam-forum hadden ben ik eens bij em geweest. Nog steeds een wasbordje hoor!

  52. @ Tim, op 13 mei 2009 om 18:33

    Bedankt maar als ik de link nu losgooi, zoals vrouwen hun haar losgooien, en ik scroll naar boven… is het goed.

  53. Gezellig en Jopp gister Clairy Polak gezien in NOVA met de vertrekkende Vera Keur én v.Westerloo van de campingzender volgens mij? Sterke reportage. Ronald P. gaat met ze praten. Over dat nationaal museum was ook interessant. Werd ome Jan M. ff gepowned door Ronald P. in de kamer 😮

    Plasterk for President of Wouter ok, schitterde gister in NOVA on Tour.

  54. Zeer sterke post Larry, op 13 mei 2009 om 23:54!

    Wilde vandaag eindelijk wat positiefs schrijven over een CDA-ert. Maar de man is door de plaatselijken achter de schermen gedrukt: Pieter Beljon/Jerommeke….da’s wél een goeie kerel.

    Is dat familie van hem, die meid in de paardensport? Volgens mij zijn dochter.

  55. @ joop, op 13 mei 2009 om 22:36
    Je bent toch zelf ook lid van de FNV?

    Zo te zien heb jij NOVA gezien, daar werd het aardig genuanceerd.
    Oh nee natuurlijk je hebt de Telegraf gelezen. Tja, als de bezorger nog niet voor je brievenbus staat weet je al dat wat er door gaat glijden ongenuanceerd en tendentieuze opnaaierij is. Hierboven staat overigens nog een stuk wat gewoon absoluut niet klopt. Maar val maar lekker in slaap met wakker NL. Die helaas niet zo wakker waren in de …..laat maar.

    En Ronald gaat met ze praten…..dus komt het goed, mits hij zijn hoed thuislaat.
    Feit is natuurlijk: Dat zo’n Matthijs over een uniek talent beschikt. Noem er maar 1 die dat ook kan?
    Pauw en Witteman dito…..Maar uh. Dat waren ze bij “De rode haan-verschilligen”. KRO heeft er ook 3 lopen. NOS schijnt ook nog wat te hebben.

    Maar specialisten dan, op onze kosten?

  56. Zwolle, subliem, in beeld: DWDD gister Tyfoon met een geweldig gezelschap w.o. iets OpgeZWOLLE’s. Het was de primeur. Maar ondanks dat het niet mijn stijl is……die wil ik zéker vaker horen!

  57. De plee-ontstopper hier, weet net te melden dan de FC met Jaap Stam gister positief in Studio Sport was. Wel met een onvermijdelijke bitterbal-grap op het eind natuurlijk :'(

  58. Hmmm… bitterballen 🙂 … maar het waren toch blokjes kaas en plakjes worst? Of plakjes kaas en blokjes worst? Of waren het toch kaasballen?! Laat Studio Sport (lees: Studio Ajax) maar lekker gaan…

  59. De verslaggever sloot het interview met Everse af met:
    ⤽Nou, dat was het. Zullen we een portie bitterballen bestellen?⤝
    Everse: ??Nou, ik moet eerlijk zeggen, ik heb liever kaas en worst!??

  60. Goeie reportage ook! Grappig die eerste woorden: “hij is moeilijk te vinden tussen al die kaalkoppen” oid

    Jan zegt duidelijk wat Jaap’s taak is en wat hij toevoegt. Jan is trots op zijn papiertje. Jaap heeft de tijd nog niet om papiertjes te halen.
    —-
    Ze zijn hun afspraak morgen toch niet vergeten?
    Er komt vast nog een andere ex-Rotterdammer
    😉

  61. Heb ik hier de nieuw ontdekte woordcombi al doorgegeven?
    Weet niet meer van wie het afkomstig is, maar ik vond het wel grappig:

    spiritueel swaffelen

  62. Ik zat tijdens de opening van het bevrijdingsfestival nog aan Wilders te denken… Zou hij, als hij minister-president zou zijn, ook het bevrijdingsfestival komen openen met de woorden die Balkenende sprak? Wilders doet juist aan vrijheidsbeperking…

  63. Vandaag ook nog een zéér kansrijke nominatie voor “citaat van het jaar”. VK-Opinie stukje van mevr. Breeveld.

    Dit citaat: ??Dame, je krijgt van mij een 10 . Als ik meer kon geven, had ik dat gedaan. Maar dat kan niet. Anders zou het slijmen zijn.??

  64. @ -P-, op 14 mei 2009 om 15:26
    Da’s een ding dat zeker is. Maar ik heb niet gehoord wat de tekstschrijver voor JP had geschreven. Had een verjaardag. 8)

  65. Is die toespraak nog ergens weg te trekken denk je -P-?

    Heerlijk hoe vele roeptoeters ook sneuvelen over “identiteit”. Die toespraak toen van Maxima vond ik zo verkeerd nog niet. Hij is nog te googlen. En ja Vrijheid = ook vrijheid op je werk = vrijheid in je vrije tijd = vrijheid in je relatie. “Vrij zijn” van Borsato was nog niet zo’n gekke tekst.

  66. Ik zat net ff kort te zoeken naar die toespraak, niet gevonden. Ook niet veel tijd voor nu… Dus bedankt voor de tip waar ik nu NIET moet kijken, anders komt de boel weer niet af hier :-*

  67. 😀 😀 😀 Blijf je toch ff over, zal voor mij ook niet de 1e keer zijn. Die jubilarissen van de onvolprezen WeblogZwolle beseffen niet half wat ze veroorzaken :'(

  68. Haha, nee, inderdaad. Er moet eigenlijk een soort tijdslot op hier 😀
    Maar ik ben niet op mijn werk, daar heb ik sowieso niet de mogelijkheid om tijdens het werken zo bezig te zijn als nu. Ik ben thuis aan de studie en de deadline was zeg maar 3 weken geleden 🙁

  69. 😀 Je schijnt de inkomstenderving door nuttige internetcommunicatie te kunnen declareren bij het ministerie van Cultuur, Kennisuitwisseling, Hobby’s & Wetenschap.

  70. geschreven door dick, op 14 mei 2009 om 15:26
    Heb ik hier de nieuw ontdekte woordcombi al doorgegeven?
    Weet niet meer van wie het afkomstig is, maar ik vond het wel grappig:

    spiritueel swaffelen

    Ik ken het wel. Een stel lui van ons op school zijn op werkweek, ze zijn onder andere naar rome (anderen zijn naar budapest, barcelona, londen enzovoort). In rome gaat iemand het vaticaan swaffelen. Ik vind die ook wel onder het spiritueel swaffelen verstaan. Daarnaast vond ik bij het swaffelen van het vaticaan de volgende uitspraak toepasselijk: (naar hun eigen zeggen) gaan ze de RK kerk omslaan.

  71. Swaffelvalei 😀 haha
    Hoelaat vertrek jij zondag eigenlijk Gezellig? En moet je daarvoor eerst naar Heerenveen of kun je ook in Zwolle opstappen?

  72. Vertrek hof gevaar voor ressortsparket > Naar Zwolle ?
    LEEUWARDEN –

    Als het Leeuwarder gerechtshof op termijn verplaatst wordt naar Zwolle, heeft dit waarschijnlijk ook het vertrek van het Leeuwarder ressortsparket tot gevolg. Dit parket, dat rechtzaken in hoger beroep behartigt namens het openbaar ministerie, functioneert namelijk rondom het gerechtshof.

    Hoofdadvocaat-generaal Rémy van Leest van het ressortsparket ziet het gerechtshof ,,de eerste vijf tot tien jaar” nog niet vertrekken, maar sluit op de langere termijn niets uit.

    Bron: LC van 14 mei 2009

  73. Omstreden fontein in Zwolle mag weer spuiten
    Omstreden fontein in Zwolle mag weer spuiten
    De kraan van een fontein in Zwolle die een jaar geleden wegens geluidsoverlast was dichtgedraaid, mag weer open. Het beeld The Wharfinger van de Belgische kunstenaar Luk van Soom op het Zwolse Hanzeplein produceerde met name ’s nachts te veel geluid, zo bleek uit metingen.

    De kraan mag twee uur per dag open en blijft in de avond en tijdens de nachtelijke uren dicht. Omwonenden, die eerder klaagden over het geluid, hebben volgens de gemeente ingestemd met het besluit.

    Bron: De Morgen.be

  74. Ik las zojuist dat de Toppers het niet gered hebben in Moskou. Erg vind ik dit niet, het tegendeel. Het nummer dat ze zingen is beneden peil. Ik ben volledig klaar met Froger en Joling. Wat een uitgerangeerd oubollig hoempa stel is dat zeg.

    Wie overigens kwaliteit wil zien raad ik aan om op 12 juni naar Hedon te gaan: The Horse Company uit ons eigen Zwolle treedt daar op.

    Zie ook:
    http://www.myspace.com/horsecompany

    Even een kreet van D66 lenen: De Redding is nabij !

  75. Moge gezellig, ja die “toppers” mogen van mij daar blijven. Ik was er ook al klaar mee met die gasten. Zelf vindt ik die gordon één brok ellende. Koko heeft trouwens nog nooit gehoord van die zwolse band

  76. Hoi Gezellig, lekker bezig geweest!

    Swaffelvallei 😀 😀 😀 We hebben overigens niet meer alleen de Taliban als ultieme vijand. Volgens de radio net is het in Sri Lanka ook bal met die (2e of 3e generatie?) Tamiltijgers……Geert doe er wat aan!

  77. De toppers waren niks net als de rest, ik zeg helemaal afschaffen dat hele songfestival!!

    Dick, wat een onzin dat die gasten van c1 helemaal naar Zwolle moeten om te voetballen. Ze konden ook tussen Rotterdam en Amsterdam in gaan zitten.

    Ik kom er net achter dat ik vanavond 2 dingen te gelijk heb staan, geeft niet eerst ff naar weblog feestje en daarna de rest ;D

  78. Tja Natascha als je je hele leven in de Randstad rondloopt ben je dolblij als je met de bus naar Zwolle mag.

    Zwolle trekt en zuigt tegelijk 😉

  79. Oh ja…Gezellig. Je hebt de BBB toch wel goed verzorgd 😮 Na verluid moet hij zich vanavond nog ff binnen melden en dat moet hij er natuurlijk wel goed uitzien :'( Dan slapen….om fit in de trein naar Rotjeknor te kunnen worden gedrukt.

    Hoop dat je anders met dieren omgaat als die kunstenares bij P&W gisteravond :'(

    Kende Tommy Wieringa niet, maar wat een gave schrijver lijkt me dat trouwens!!! Volgens mij is hij columnist in het NRC. Daar zitten natuurlijk alleen maar goeien (zoals Youpie).

  80. @-P- (14 mei 19:50)
    Ik moet inderdaad in Heerenveen instappen. Ik vind dit niet zo erg, het zal wel een gezellige boel worden !

    En jij ? Waar moet jij instappen ?

    Ik wens je een sportieve en gezellige dag toe. Laten we de supporters van andere clubs (de traditionele top drie) eens tonen dat er ook gevoetbald kan worden in een positieve atmosfeer.

    Maak er samen een GEZELLIG feest van !!!!

  81. Oh ja, da’s dan weer jammer. Misschien is dit zondag wat voor em dan?
    In de buurt, de ruimte, meer zand als gras en op dat gras mag gegraasd worden BeachBBB[/url]

    Kan zijn baasje zich gewoon zondagavond weer met een dronken kop over hem ontfermen?

  82. 3fm trakteert nu weer op “I will followwwww”
    Had net 2 versgebrandde CD’s van de besten (om niet te zeggen “De Toppers) bij me….jaren ’80-’90. Moet ie eerst wat harder hier er is toch bijna niemand 😉

  83. Hier in Groningen helaas iets te weinig (en vooral te weinig constante) internet verbinding via de GSM om 3FM via internet te luisteren 🙁
    Ik had net Centerfold van de J Geils band. En nu weer Alter Bridge, dus dat is ook niet verkeerd! 😉

  84. Hebben mensen hier trouwens ervaringen met dierenartsen in Zwolle? Vandaag de uitslag van het bloedonderzoek van ons poezebeest gehad en ik heb wel een goed gevoel bij de dierenkliniek in Ittersum, maar ik ben er nog nooit geweest.

    Het mormeltje heeft zich wel weer zo verzet, dat ze geen bloed af konden nemen zonder hem plat te spuiten 😉

  85. @ Gezellig, op 15 mei 2009 om 09:45
    Dus eerst naar Heerenveen en dan met de trein weer terug door Zwolle… handig.
    Onze treinen vertrekken alleen maar vanaf Enschede Centraal…

    Ikzelf stap bij het stadion van FC Twente in de bus. Dat is voor mij 10 minuten fietsen. En een voetbalfeest zou het moeten worden, maar ze zijn hier nogal pissig, omdat de burgemeester van Rotterdam niet wil dat wij, de bussen, er niet voor half 4 zijn, terwijl de fanzones al om 2 uur open gaan… Ze zijn daar in Rotterdam namelijk nogal bang dat de feyenoordsupporters even “gezellig” langskomen…

    Mja, we zullen zien. Ik heb begrepen dat er van beide kanten mooie sfeeracties zijn voorbereid! Ik wens ook jou een zeer prettige, sportieve wedstrijd en dat de beste moge winnen :d

  86. Nou, ik geef je liever de link dan dat ik het beschrijf Wel ff doorklikken[/url]

    Die Tommy Wierings zat daar ook. Lijkt me een interessante schrijver.

  87. Beetje druk op het werk, maar ik had wel een idee…

    Nee, onze kat is broodje mager…daar kunnen we geen tas van maken. De andere kat is wel erg dik. Daar zit wel aardig wat vel aan 😀 Maar ze worden goed verzorgd hoor! Maak je maar niet druk!

  88. @ Zwolle Marketing = http://www.evenementenzwolle.nl/ = die nieuwe Zwolse Marketeer/ VVV?

    In Steenwijkerwold is met Hemelvaartdag t/m die zondag daarop….4 dagen feest in een grote tent. Voor jong en oud met live muziek, 6 kamp, karaoke, playback etc……ideetje? De zwarte cross, rose cross, etc? Er is wel meer te doen met Hemelvaart, zoals Dauwpop…..volgens mij in Zwolle nixxx tot nauwelijks wat.

    In de binnenstad van Steenwijk komt Sky uit alle boxen. Niet zacht niet hard, prettig in het gehoor.
    Iets voor onze mooie stad? Delen, pleinen oid?
    Regie bij jullie? Gezamenlijke inkoop/monteren etc.?

  89. Vrijdagmiddaggrapje:

    Een vrouw, zwanger van een drieling, staat in de bank voor het loket.
    Plots stormen drie gewapende mannen de bank binnen en schieten wild in het
    rond.
    De vrouw wordt door drie kogels geraakt in de buik. In allerijl brengen ze
    haar naar het hospitaal waar ze direct geopereerd wordt.
    Terug bij bewustzijn vraagt ze de dokter hoe het is met haar 3 kindjes.
    De dokter zegt dat alles ok is.
    Ze hebben wel elk een kogel in hun lichaam, maar die zullen ze later langs
    de natuurlijke weg wel kwijtgeraken.
    En inderdaad de drieling wordt gezond geboren, twee meisjes en een jongen.
    Twaalf jaar later komt de eerste dochter hysterisch bij haar moeder
    gekropen, zegt dat ze geplast heeft en dat er een kogel in het toilet
    ligt.
    Waarop de moeder haar het ganse verhaal vertelt.
    Een paar weken later komt de tweede dochter al even erg over haar toeren
    bij
    moeder, waarop ze hetzelfde verhaal tegen haar moeder vertelt.
    Ze is in paniek, maar haar moeder doet de hele situatie opnieuw uit de
    doeken, waarna ze gerustgesteld is.
    Een jaar later komt de zoon opgewonden en in paniek bij moeder gelopen.
    Waarop moeder zegt: ‘Ik weet wat er gebeurd is jongen, je ging plassen en
    er
    lag een kogel in het toilet’.
    Waarop de jongen antwoordt: ‘Nee mama, veel erger !’

    ‘IK WAS AAN HET MASTURBEREN EN IK HEB DE HOND DOODGESCHOTEN!!’

  90. @ Dick 😀 😀 😀

    ======

    geschreven door Gezellig, op 15 mei 2009 om 09:46
    @dick
    De BBB mag De Kuip helaas niet in. Men vreest dat de grasmat binnen 10 minuten door hem opgepeuzeld wordt.

    😀 😀 😀 😀 😀 😀

  91. Vond ik ook; kreeg em op de mail. Het is maar goed dat niet alle mails hier op geploft kunnen worden 😀

    Vast nog een nieuw algemeen log voor het Lustrum?

  92. Balkende ontmoet Daila Lama niet
    Onze hoop in bange dagen, JP Balkenende, gaat een ontmoeting met Tibet’s geestelijk leider uit de weg.

    Tamelijk opmerkelijk voor iemand die leider is van een politieke partij die zijn fundament baseert op het Christendom.

    Ik vind dit respectloos van JP !

    Hoe zullen zijn partijgenoten reageren als een politicus bijvoorbeeld weigert Ratzinger (=huidige paus) te ontmoeten ?

  93. Via de digitale tv bij Omrop Fryslan de wedstrijd FC Zwolle – sc Cambuur live te volgen:

    De wedstrijden FC Zwolle-SC Cambuur(19 mei) en SC Cambuur-FC Zwolle op vrijdag 22 mei zullen beide live worden uitgezonden op Omrop Fryslan. De directie van SC Cambuur bereikte hedenmiddag hierover overeenstemming met de directie van de regionale omroep. Op dit moment zijn er nog enkele honderden kaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd op 22 mei (verkrijgbaar via de administratie van SC Cambuur).

  94. De wedstrijd FC Zwolle tegen Cambuur Leeuwarden om de Jupiler Play-offs wordt volgende week vrijdag live op TV Oost uitgezonden.

    FC Zwolle kan zich in die wedstrijd mogelijk plaatsen voor de finale van de Jupiler Play-offs en komt daarmee weer een stap dichter bij de eredivisie. De wedstrijd in het Cambuurstadion zal vanaf 20.00 uur live te zien zijn. Ook Radio Oost doet live verslag. De thuiswedstrijd van FC Zwolle tegen Cambuur is komende dinsdag niet rechtstreeks op TV Oost te zien. Radio Oost doet wel verslag van deze wedstrijd.

  95. @Leo
    De eerste bussen zullen reeds eerder Zwolle passeren, ze gaan in groepen van 45.

    Daarnaast zullen er vandaag 10 extra treinen door Zwolle heen gaan. Let vooral op trein nummer 10.
    Deze is extra GEZELLIG !!!!

    Ik ga er nu vandoor.

  96. Veel plezier Gezellig!!
    Ik ga er ook vandoor.

    de bussen van Heerenveen gaan trouwens over Almere… kom je dan wel langs Zwolle?

    Ik fiets nu naar de Grolsch Veste en dan in de bus naar Rotterdam!

    Ciao

  97. op youtube (via mijn favoriete telegraaf-site)net het misselijkmakende filmpie gezien hoe ze de varkens ruimen in egypte. ben benieuwd wat de mening over onze arabische vrienden is van de overige webloggers. mijne zet ik hier maar niet neer ivm banner

  98. Gezellig, bij deze van harte gefeliciteerd!

    Man man man, wat een wedstrijd… Dit is niet goed voor mijn hart.
    Jammer dat ca 800 Friezen niet weten wat feest vieren is en al bij de trein staan voordat ?berhaubt de beker is overhandigt…

    Maar goed 😀 mooie sfeer in de Kuip, dat zien ze daar niet vaak!

    Nogmaals: Van harte, Heerenveen was veel en veel feller dan Twente

  99. Kringloop Zwolle
    Mis helemaal de berichtgeving over de opening van de nieuwe kringloop afgelopen zaterdag. Wat gaat er met de oude locatie gebeuren trouwens ????

  100. @joop
    echt misselijknmakend zeg dat smerige filmpje. het is niet te geloiven dat er nog zo met deze dieren weordt omgesprongen. wat betreft die banners is de redactie niet echt soepel.

    ============

    Joop weet, net als jij Henry (weer een andere naam??), dat we regels hebben. Niet op het onderwerp maar wel op je gedrag.
    Tip: neem snel een vaste naam!

  101. geschreven door joop, op 17 mei 2009 om 23:59

    op youtube (via mijn favoriete telegraaf-site)net het misselijkmakende filmpie gezien hoe ze de varkens ruimen in egypte. ben benieuwd wat de mening over onze arabische vrienden is van de overige webloggers. mijne zet ik hier maar niet neer ivm banner

    Ik heb het filmpje niet gezien. Ook niet nodig…ik heb wel gehoord wat ze daar met die beestjes doen. Inderdaad misselijkmakend.
    Wat de banner betreft hoef je je denk ik geen zorgen te maken. De afkomst, nationaliteit, huidskleur enz staat namelijk los van hoe ze deze beestjes behandelen. Zo zie je maar weer: stom volk komt in alle kleuren en soorten!

  102. afkomst en nationaliteit doen er terdege wel toe, je zult wel niet erg veel gereisd hebben met zo,n mening. in arabische landen is een dier niet belangrijk en het sluitpost van de begroting.

Reacties zijn gesloten.