Politie zoekt getuigen mishandeling

Zwolle –  Een groep van 5 a 6 jongens heeft zaterdagmorgen 9 mei rond 9 uur een 57-jarige man uit Lelystad mishandeld op het kerkbrugje. De man verklaarde dat hij op het kerkbrugje liep toen er vanaf het Groot Weezenland een groep van 5 a 6 Antilliaanse jongens in zijn richting kwam lopen. De man kreeg een duw tegen zijn schouder van één van de jongens. Daarna liep de man door, maar de jongens begonnen hem uit te schelden.

Toen de man vroeg waarom ze dat deden begonnen de jongens op hem in te slaan. Eén van de jongens had een boksbeugel om zijn hand en sloeg de man daarmee tegen zijn hoofd. Toen er mensen bij aan kwamen lopen die zich met de mishandeling gingen bemoeien zijn de jongens er vandoor gegaan. De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Van het niet durven bellen als getuige ook neem ik aan Plantje? Er moeten toch getuigen zijn geweest?

  zaterdagmorgen 9 mei rond 9 uur

  Nu kunnen ze het spul nixxx maken. Als het zo blijft kunnen sommigen zélfs aan de verklaring van het slachtoffer gaan twijfelen.


  Maak melding

 2. Inderdaad…ook van het niet bellen van getuigen. Maar vooral: hoe haalt dergelijk tuig het in hun hoofd iemand iets dergelijks aan te doen?!?

  Overigens…volgens mij heb ik daar rond die tijd ook gefietst… Niets gehoord of gezien. Vaak is dit soort dingen ook snel afgelopen.


  Maak melding

Reageer