Zinderende Zondag in Zwolle

Zwolle –  In de “Werkplaats voor Beweging en Kunst” vond zondagmiddag een Oriëntaals dansfeest met de naam Zinderende Zondag plaats. In de goedbezette grote zaal werden diverse buitenlandse dansstijlen gedemonstreerd.

Oosterse dansgroepen uit Leeuwarden, Zutphen, Deventer, Groningen en natuurlijk Zwolle toonden aan de Hobbemastraat hun danskunsten. Dansen als Baladi, Tribel style, Nubische dansen en oriëntaalse pop werden door de groepen of individuele danseressen gedanst. Aan het einde van de middag was er nog een afsluitend feest met een Arabische feestband o.l.v. Raad AL Hadjer. Verder was er een kleine bazaar, een kinderhoek en een mogelijkheid om henna-tattoos te laten zetten. Een gedeelte van de opbrengst van de entreegelden ging naar het goede doel Mama Cash, een beweging die zich inzet voor de versterking van de rechten van vrouwen en meiden wereldwijd.

  

Artikel delen:
Reacties 2
 1. leuke foto’s tribal
  Hallo Harry,
  Grappig dat je een foto van ons tribaloptreden als blikvanger hebt genomen.Leuke foto’s van onze lerares Sulayca,die als laatste optrad. :-*
  Ook de fotos van de danseres met de sluier zijn erg mooi.
  Mocht je interesse hebben ,mijn man is ook fotograaf ,maakt ook prachtige foto’s en heeft ook een eigen site.
  Groeten Machteld Slagboom (buik-en-tribaldanseres Deventer)


  Maak melding

Reageer