Vijfde DLH Verenigingsbokaal der ZSR Boreas

Zwolle – Op donderdag 14 mei aanstaande organiseert Studenten Roeivereniging Boreas voor de vijfde maal de Verenigingsbokaal. 15 ploegen zullen aan de start verschijnen, uitkomende voor acht studentenverenigingen.

In de afgelopen vijf jaar is dit evenement uitgegroeid tot het grootste studentensportevenement van Zwolle en omstreken. Met naar verwachting 300 bezoekers doet het evenement niet onder voor evenementen georganiseerd door de oudste studentenverenigingen van Zwolle. Hierdoor is de ZSR Boreas onmiskenbaar een gerenommeerde studentenvereniging geworden, met een korte maar indrukwekkende historie. De Verenigingsbokaal is vernoemd naar het water waarop de wedstrijd wordt verroeid (het “Zwarte Water”) en staat daarom ook bekend als “The Battle of the Black Water”. Het evenement zal zijn aanvang kennen om 15.30 uur en vanaf 16.00 uur beginnen de wedstrijden. Omstreeks 20.30 uur zal een ieder weten of Navigators Zwolle haar titel heeft kunnen prolongeren.

Er zijn echter vele kapers op de kust voor de inmiddels felbegeerde bokaal… Vanaf 22.00 uur zal de winst gevierd worden in Café ’t Beugeltje. Meer informatie vindt u op www.verenigingsbokaal.nl

Artikel delen:
Reacties 3
  1. grootste?

    In de afgelopen vijf jaar is dit evenement uitgegroeid tot het grootste studentensportevenement van Zwolle en omstreken.

    Volgens mij zitten er 5 personen op een boot, 15 teams betekent dus 75 deelnemers.
    Daarmee is het bij lange na niet het grootste studentensportevenement van Zwolle.

    Maar desalnietemin is het een leuk initiatief. Hopelijk zit het weer mee 🙂


    Maak melding

Reageer